Jest może taki plecak co ma dodatkowo dobry system nośny?
Jest może taki plecak co ma dodatkowo dobry system nośny?
z laptopem masz rację, jest w przedniej kieszeni. Ale tak przy okazji, jak zapakujesz wszystko i dowalisz laptopa to tego się dźwignąć prawie nie daJa noszę laptopa osobno - z auta do firmy
![]()
spotkałem się jeszcze z czymś takim:
http://www.allegro.pl/item153777517_...strzanke_.html
można pomacać w sieci (nie) dla idiotów)
wykończenie przyzwoite, reszte najlepiej ocenic indywidualnie samemu.
20d z gripem nie wejdzie
Kata - rewelacja !! ... ale i ceny rewalacja
... ja sobie jednak strzeliłem Tamrac 5258 Cyberpack 8 - moge polecić z czystym sumieniem. Jak narazie pakuję do niego cały swój sprzęt + Laptopa z ładowarką muszką i kilkunastoma CD-kami
( Sprzęt to : 2 x body + 17-40 ; 70-200 ; 28-75 ; 85 ; 50 ; 580EX ; Bank ; 3 komplety aku do lampy ; trochę filtów ; Micro Apollo 60 ; i ... uwaga !! kamera cyfrowa i to nie najnowsza).
... ale nie pytajcie o wagę![]()
A jak materiały w Tamracu bo oglądałem sobie kiedyś torby i wolałem Lowpro. Nie wiem jak plecaki ale torby wg mnie są z średniego materiału.
A co do Katy to cenu niektórych plecaków czy toreb są porównywalne z Lowepro.
Ja na wiosne chyba coś kupie dużego bo chciałbym się zapakować w jeden plecak. I brał bym coś z tych trzech firm. Myślałem o takim jak ty masz. Z Lowepro: Nature Trekker, Photo Trekker. Albo z katy HB-207 lub http://www.allegro.pl/item155649844_...xpedition.html
Tylko że Lowepro nie mieści laptopa.
Ale te plecaki to moi faworyci.
Ostatnio edytowane przez TomS ; 10-01-2007 o 16:18
Fajnie to wyglada i tez sie nad nim zastanawialem, ale cos mi sie wydaje, ze to nie za bardzo sztywny material i z ochrona chocby przed uderzeniem czy upadkiem nie ochroni tak jak np. Lowepro. W tym modelu postawili na design i logo NG... i chyba ta kase w polowie trzeba przeznaczyc na to![]()
Możliwe. Ale chętnie bym sobie go obejrzał bo mieści dużo sprzętu a poza tym wygląda na takiego co dużo pomieści rzeczy i można jakąś np karimate doczepić a takie coś by mi pasowało bo na 2-3 dni nie będę brał 2 plecaków tylko jeden taki jak ten.
Tylko tak jak piszesz czy to jest usztywnione to nie wiadomo jeszcze.