Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
Na poczatek wystarczy chkdsk. Samo zdjecie partycji i zastapienie jej mniejsza oraz dokladny format sugeruja ze dysk w zlej kondycji nie jest. Na Twoim miejscu zaczalbym od ramow.
Hmm, a raport z chkdsk gdzie można znaleźć? Sorki za głupie pytanie.
Ale tak się składa, że chkdsk wykazuje mi 0 błędów na dysku.
Natomiast jeśli robię 'check for errors' za pomocą O&O Defrag to mi wyskakuje dla partycji C: file system damage(d). Tyle, że nic więcej nie wyświetla.
Jako tako, zadziałanie później chkdsk'iem z opcją 'automatycznie napraw błędy systemu plików' nie przynoszą rezultatu.

Póki co załączyłem instalację systemu na nowo i na razie doszedł bez zwisa dalej niż poprzednim razem. Ale jeszcze nie skończyłem. Dlatego coś mi zaczyna mówić to co wspomniałeś niżej: że błędy RAMu nie występują zazwyczaj w takich samych odstępach czasu, w takim samym miejscu 'postępu' itd.

PS. Jak pójdę z kompem do serwiu to mam im zabrać te 'screenshot'y' które wstawiłem w tym wątku? Proszę zauważyć, że one się różnią.

Dodatkowo wykluczyłem kwestię sterowników, bo skoro 'cyrki' się dzieją po formacie, podczas instalacji to zakładam, że to nie o to chodzi.