Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Czy to migawka?

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zaiste, ciekawy efekt, tak jak by w którejś z dolnych blaszek zasłaniających były dziury - może jedna z nich jest jakoś skręcona, bo akurat jasne pasy są od strony nieprzynitowanej
    To może być trudno zobaczyć, bo niewiadomo czy wada jest na blaszcze lamelki uciekającej czy goniącej. Jak na tej drugiej, to widać ją bardzo krótko i tylko przez chwilę, bo zaraz po zrobieniu zdjęcia wszytko wraca do góry.
    To cyfra? To nie otwieraj z tyłu, tylko wyjmij obiektyw, ustaw podnoszenie lustra, podnieś i zrób i patrz czy tam się coś nie dzieje i czy nie słychać dźwięków giętej blachy (-:

Miasto
    Chojnice

Domyślnie

Po zdjęciu obiektywu widać, jak jeden listek minimalnie wystaje u góry i nie chowa się do końća i pewnie to on robi taki numer. Mozna go bez problemu leciutko wepchnac i się chowa. Czyli co to może oznaczać?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez (olo) Zobacz posta
    Czyli co to może oznaczać?
    migawka do wymiany.

Miasto
    Chojnice

Domyślnie

Kurde................a nie ma mozliwosci naprawy tego jednego listka ;-)

pawelnow
    Guest

Domyślnie

Można próbować naprawiac tak zaproponowali mi we Wrocławiu ale bez gwarancji ile pochodzi jeszcze i w końcu wymienili mi migawke w serwisie na gwarancji jak się okazało (była jeszcze) wyglada to na uszkodzoną migawke u mnie pojawiały się dwa biłe pasy jakby spaliny z odrzutowca ale tylko na jasnym tle bo przy 1/30 sek z lampa w pomieszczxeniu nie zauwazalne było.

Miasto
    Chojnice

Domyślnie

Panowie: diagnoza prosta - to była migawka ;-) Dzięki wszystkim, którzy pomogli. Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów