@mariusz2704 to już kwestia producentów caraudio.
Jak ktoś już znudzony tą ciągłą papką ios vs android, to właśnie wychodzą nowe lumie. Aparat Pure View ze stabilizacją, design, świetny windows.
Dokladnie - przez BT nie da sie przeslac zdjec ani plikow, ale BT jest i paruje sie z urzadzeniami zewnetrznymi bez problemow. To tak jak z USB - niektorzy pisza ze iPhone i iPad nie maja USB majac na mysli brak zlacza microUSB, a mniej zorientowani odbieraja to jak brak mozliwosci polaczenia urzadzenia z komputerem za pomoca kabla
--- Kolejny post ---
Z ta stabilizacja to zaczekajmy ...
http://antyweb.pl/troche-glupio-i-sm...deo-lumia-920/
Dokładnie tak twierdzą Ci z filmiku KimmelaDając im do ręki iP4S i mówiąc, że jest to nowy iP5 oni już widzą, że 4S to stary nic nie warty śmieć, bo to co trzymają właśnie w ręce jest o wiele lepsze. Niebywały postęp i rewolucja!
Jedyne co Apple ma lepsze od konkurencji to marketingowców. Ciekawe skąd ich wzięli? Stare wygi z CIA, KGB? Skoro tak dobrze potrafią wyprać mózgi swoich klientów - zombie niewolników
P.S. nie jestem hejterem. Miałem doczynienia z Maciem, wiem że to bardzo dobry sprzęt z wyśmienitym systemem.
Ale teraz znaleźliśmy się akurat w sporej stagnacji jeżeli chodzi o komputery. Mój niedługo roczny PC śmiga nadal płynnie ze wszystkim czym mu zarzucę. 4-5lat temu było zupełnie inaczej. Windowsy też są coraz lepsze. Wydaje mi się, że Apple powoli traci swoje atuty. Coraz bardziej zacierają się różnice. Apple powoli zaczyna już jechać jedynie na wiernych użytkownikach, ale jeżeli naprawdę nie zacznie się starać to może za chwilę się obudzić z ręką w nocniku.
Jak by mnie było stać to chętnie bym sobie Mac'a kupił - chociażby na spróbowanie. Na razie za kompa z tymi samymi parametrami dałem 3-4x mniej a nadal nie mogę mu nic zarzucić.
Chociaż ostatnia chciwość tej firmy i wyimaginowane pozwy patentowe zakrawają naprawdę o groteskę. To jest chyba firma z największym ego. Trochę mi ich z tego powodu żal - bo upadek z wysokiego konia boli bardziej. A jeżeli nie zmienią nic w swojej polityce to prędzej czy później się na tym przejadą.
Steve był wizjonerem i tego mu odebrać nikt nie może. To on tę firmę pchnął na sam szczyt. Ale jego już nie ma. A tacy geniusze nie trafiają się codziennie. Dla mnie Apple wytraca powoli pęd. Zobaczymy do czego to poprowadzi.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Po oswobodzeniu się z Nokii (kiedyś z kolei była opinia, że Nokia a potem długo nic) kupiłem pierwszego Samsunga (SGS2). Przed prawie rok ANI RAZU się nie zawiesił, bateria równo co 3 dni ładowana, plastikowa obudowa i wyświetlacz - pomimo braku ochronek - nie porysowane. Ostatnio sprzedałem na allegro praktycznie jak nowa. Z kolei - wracając do Nokii - C7 - zdarzały mi się dni, kiedy musiałem więcej niż raz resetować - zawieszała się. Poza tym internet na Symbian Anna był tak powykrzaczany - że masakra. Nie dało się praktycznie przeglądać www. Android przy tym to jak szwajcarski zegarek. W S3 jedynie mam zastrzeżenia do baterii (trzyma 2 dni w porównaniu do 3 w S2) ale ponoć poprawić zużycie ma najbliższa aktualizacja. Różnica w wykonaniu telefonu - s2 vs. s3 - klasa lepiej. W Applu generalnie designerzy się nie wysilili. A takie były fajne wizualizacje IP5 w necie...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ostatnio edytowane przez dziobolek ; 17-09-2012 o 12:03
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Merde spróbuj Cyjana, jest o wiele przyjemniejszy jak DR i bateria dłużej trzyma, szybciej działa, zwiechy jeszcze nie zaliczył
Jak się znajdzie trochę więcej wolnego czasu, to chętnie przetestuję.
Tym bardziej, że mam wciąż Andka 2.3.4, a z tego co widziałem już 4.0.4 jest dostępny.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it