Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Cybertronik

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie Cybertronik

Jak widac w moim opisie przymierzam sie do zakupu 30d.Kontaktowalem sie juz z tymi od europassata i ponmiewaz chce go kupic na fakture cene bedzie wieksza o 250zl...:/dlatego postanowilem jeszcze poczekac i ciekawe oferte ma cybertronik http://www.cybertronik.pl/product-pol-18-.html Pisalem do nich maila w sprawie Cash back czy mozliwe i wogle.Sprawdzalem w wyszukiwarce na CB na temat tego sklepu i nic wiec chcialbym zapytac czy ktos mial z nimi doczynienia i jakie mial odczucia.Warto u nich kupowac czy lepiej sobie odpuscic
    Z gory dziekuje za wsztkie posty:grin:
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ja nie wiem czy to ci (szata graficzna byla inna - ciemniejsza), ale jesli to oni, to jakis rok temu jak kupowalem 350d, to chcialem u nich kupic, ale nie oferowali faktury vat na aparaty. popytaj. mieli zmienic. zaznaczam, ze nie jestem pewien czy to oni.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Ja Ci dam znać jak będę miał puszke :-) Bo zamówiłem u Nich wczoraj i mam dostać we wtorek Ale wydaje mi się, że u Nich warto kupić ... PoZdrO
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

radze szybko szukać gdzie indziej, to samo mi poradzili w cybertroniku ponieważ mają opoznione dostawy, a już nawet to co przyjdzie jest już sprzedane. Dzwoniłem własnie i powiedzieli ze do konca stycznia raczej nie są w stanie sprzedac mi 30D. Polecają digimania.pl

chyba bede musial kupic w europassacie? mowia ze na niemiecki rachunek nie ma problemow z cashbackiem. Mieliscie problemy z tym sklepem?
    Ostatnio edytowane przez zjawa ; 11-01-2007 o 17:29

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zjawa Zobacz posta
    radze szybko szukać gdzie indziej, to samo mi poradzili w cybertroniku ponieważ mają opoznione dostawy, a już nawet to co przyjdzie jest już sprzedane. Dzwoniłem własnie i powiedzieli ze do konca stycznia raczej nie są w stanie sprzedac mi 30D. Polecają digimania.pl

chyba bede musial kupic w europassacie? mowia ze na niemiecki rachunek nie ma problemow z cashbackiem. Mieliscie problemy z tym sklepem?
    To chyba rozmawiałeś z niewłaściwą osobą :] BO 30D mają nawet teraz na stanie tylko, że nie są na fakturę a w poniedziałek na 99% przyjdzie dostawa 30D i będą wystawiane na nie faktury. Ja zamówiłem i czekam :-) A europassat nie polecam ... Ale rób jak uważasz :]

P.S. A co do digimania.pl co tam polecasz? Bo na pewno nie cene 4888PLN za KIT :/
    Ostatnio edytowane przez PatriX ; 11-01-2007 o 20:06
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl

Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

oni polecają digimania, nie ja. Cóż zadzwonie do nich jutro jeszcze raz zapytam o 30D. Mam nadzieje ze jest jak mowisz i będą mieli i sobie kupie nareszcie

dlaczego nie polecasz europassat? jak odpadnie cybertronik to zostanie mi wlasnie europassat.

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

A potrzebujesz fakture VAT ? Bo jak nie to możesz kupować ;-) Ja potrzebuje PL fakturę... A Oni jakieś przekręty robią z fakturami i wystawiają lewe faktury ... Ja mam nadzieje że cybertronik.pl to rzetelna firma i będę miał KIT 30D we wtorek u mnie w domq :-) PoZdrO
    www.SIERAQ.digart.pl

Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

nie potrzebuje VAT bo i tak go nie odlicze nie chce tylko problemow pozniej z gwarancją itd. Sa sklepy lepsze i gorsze, mam nadzieje ze ten jest bezproblemowy nikt tu jeszcze nie marudził, ale wole zapytac nie chce byc pierwszym niezadowolonym

ps. bierzesz karte ultra II czy III? chce wykorzystać zdolności 30D w pełni, ale nie potrzebuje szybszej karty od aparatu, wiec która?
    Ostatnio edytowane przez zjawa ; 11-01-2007 o 21:33

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

to prawda ja juz u nich zamowilem 30d z kitem i dzisiaj jak gadlem z gosciem to mowil ze sa problemy z dostawa tz beda najprawdopodobniej w poniedzialek wiec czekam z cierpliowscia
    co do europassatu to cos slyszalem o ich fakturach ale oglonie ten sklep jest chwalony na CB i takze gdzie inndziej wiec mozna sie pokusic...szczegolnie jak ktos nie potrzebuje faktury
    ja i patrix potrzebujemy wiec wybralismy cybertronik
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

dobra uspokoiliście mnie, więc zamawiam w europassacie, od razu wezme karte bo mają dobrą cene 130zł za ultra II, wystarczy II nie? chce się nacieszyć tymi 5kl/s :P

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów