Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: abfoto - prośba o opinię

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Z tego co dowiedziałem się we wrocławskim sklepie MJ-foto to nie ma już gwarancji Canon pl, teraz są już wyłącznie euro.
    plotka jest taka:

"Canon PL zastanawia sie (decyzja jeszcze w styczniu) nad zmiana honorowania _tylko_i_wylacznie_ gwarancji canon pl"

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kupiłem u nich 400d wszystko ok bez najmniejszego problemu...nie zamawialem towaru przez strone ab foto tylko pojechałem na Jana Pawła i kupiłem od ręki ...Cena w tym punkcie była wyższa od tej ze strony abfoto...ale powiedzieli że nie ma problemu i moge kupic w tej cenie ktora jest na stronie abfoto...tylko dogadałem sie w ten sposób że po powrocie do domu przesle im zamówienie...i tyle...jak dla mnie ok...a co do gwarancji to faktycznie jest europejska...

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

kupilem tam troszke zlomu - polecam, bardzo rzetelna obsluga
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Domyślnie

Odświże troche wątek
    Chciałem kupić 400D u nich. Zaintrygowało mnie hasło "natychmiastowy cashback 200zł" mysłem w pierwszej chwili ze po prostu sami załatwiają te wszystkie formalności z tym wysyłaniem itd. Jednak cos mi nie dawało spokoju i zacząlem wypytywać mailowo. No owszem cashback dają przy zakupie w postaci rabatu wszystko fajnie ale, w mailach na pytanie czy aparat jest z dystrybucji Europejskiej trochę kręcili, więc zadzwoniłem do p.Arka i dopiero wtedy udało mi sie potwierdzić moje przypuszczenia APARAT NIE POCHODZI z dystrybucji Europejskiej. Więc stwierdziłem ze wole nie ryzykować serwisu nie wiadomo gdzie (w mailach twierdzili że sami serwisują na zytniej) i zamówiłem sprzęt w Agito. Niby sklep w porządku ale ma u mnie minus takie coś powinno być napisane na stronie a nie ze trzeba "wyciągać"

Początki nałogu

Domyślnie

To jakas nowosc, abfoto zawsze mialo sprzet canona z polskiej dystrybucji (mj-foto)- czyzby zmiana zrodla ? W zasadzie to moznaby zalozyc watek "gdzie kupic sprzet canona z polska gwarancja" ? :-)
    I spytac oficjalnie Canona...

Dopiero zaczyna Awatar BlackMan23
    Miasto
    Wawa...

Domyślnie

To i ja odświeżę wątek! AB Foto jest juz od jakiegoś czsu pod szyldem Nikona jakby co! Ale i Canona można u nich dostać.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów