Czy ktoś z Was kupował coś droższego u nich? Zastanawiam się nad 24-105 z pewnego źródła. Jakby nie patrzeć CanonPL.
Dzięki.
Czy ktoś z Was kupował coś droższego u nich? Zastanawiam się nad 24-105 z pewnego źródła. Jakby nie patrzeć CanonPL.
Dzięki.
Ja zaś 100/2.8 Macro i lampę, ale to też nawet sumarycznie nie dochodzi do poziomu kosztu 24-105. Generalnie szybko i tanio, aczkolwiek (mimo, że odbierałem w W-wie) jakbyś chciał powybierać z wielu sztuk to nie wiem... sprawdzić raczej się da.
W każdym razie ja bym raczej polecał, jestem zadowolony.
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Osobiście mogę polecić jak dotąd nie miałem z nimi problemu![]()
Po moim 300d kupiłem u nich 350d lampę grip i tam takie tam następnie 30d grip i takie tam :-D
Kupił bym u nich 70-200 ale mają za drogie więc kupię gdzie indziej![]()
Poza w/w szkłem wszystko ok!![]()
przeniesione do właściwego działu
Kupowałem kilka rzeczy, bez problemu. Można powybierać, przetestować na miejscu a w razie czego wymienić na inny egzemplarz. Polecam.
Polecam. Szybki kontakt, profesjonalna realizacja zamówienia. Kupowałem body 400D.
400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux
Sklep generalnie polecam. Dobry kontakt z oblsuga. Mozna odebrac osobiscie na Jana Pawla, a nawet negocjowac odbior w innym punkcie M&J Foto.
Co do konkurencyjnosci, to juz nie zawsze jest tak rozowo. Warto jednak porownywac, bo wiele rzeczy mozna dostac u nich sporo taniej, ale rownie wiele jest w normalnych rynkowych cenach.
Ja kupilem u nich lampe 580ex i cala transakcja przebiegla bez problemu. Lampe odebralem po niecalej godzinie od zlozenia zamowienia.
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...