Pokaż wyniki od 1 do 10 z 188

Wątek: [ battle ] zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    uwazam ze wyniki sa lekko wypatrzone (a moze poprostu publika nie dorosla) .
    No właśnie tego nie mogę zrozumieć
    Jak ktoś się nie zachwyca jakimś tam zdjęciem to znaczy że publika nie dorosła.

BTW w finale zdjęcie, które mi się najbardziej podoba nie ma większych szans na zwycięstwo no i co z tego. Mam ogłosić z tego powodu, ze wyniki są wypatrzone?
    Ostatnio edytowane przez perqsista ; 23-01-2007 o 22:10

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    No właśnie tego nie mogę zrozumieć
    Jak ktoś się nie zachwyca jakimś tam zdjęciem to znaczy że publika nie dorosła.

BTW w finale zdjęcie, które mi się najbardziej podoba nie ma większych szans na zwycięstwo no i co z tego. Mam ogłosić z tego powodu, ze wyniki są wypatrzone?
    Zdjecie na ktore oddalem glos w fianle tez nie wygra zeby Ci ulzylo :-) a zeby nie bylo ze walkujemy tylko temat mojego zdjecia (uparcie bedziesz drazyl ze z tego powodu mam focha a tak naprawde Ty go masz bo ktos ma inne zdanie od Ciebie) to wezmy na zab zdjecie nr1 z drugiego koszyka. moim zdaniem jest kapitalne i jedyne do czego moge sie przyczepic to ze czarny garnitur totalnie zlewa sie z tlem :-)

zeby nie bylo ze nie widze ladnych zdjec podam moje typy ktore sa OK:
    koszyk1: 1
    koszyk2: 1,3,5,6
    koszyk3: 4,5

Marekb: o gustach nie dyskutujemy ale o zdjeciach mozna czy nie mozna na lamach forum poswieconego fotografii? ach zapomnialem to forum onanistow sprzetowych :>

Z przyjemnoscia poslucham innych co maja do powiedzenia na temat zdjec. MarekB i Perqsista czekam z niecierpliwoscia na Wasza recencje napiszcie prosze co Wam sie podobalo, co Was urzeklo i co bylo w Waszych oczach kapitalnie, napiszcie takze co bylo slabe i dlaczego!! Latwiej jest atakowac innych wypowiadajcych sie na temat prac niz sklecic konstruktywna wlasna mysl...

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

naprawde Ty go masz bo ktos ma inne zdanie od Ciebie
    W ogóle nie wyrażałem swojego zdania na temat zdjęć z battla oprócz Twojego. Zrobiłem to tylko wyłącznie dlatego, że chciałem zrozumieć fenomen Twojego użalania się nad niesprawiedliwością takiego czy innego wyniku głosowania. Po prostu nie mogę zrozumieć skąd te spiskowe teorie na temat kolektywów nie głosujących na Twoją pracę? Że niby jak wynik miałby być ustawiony? Czy nie dopuszczasz możliwości, że duża część forumowiczów po prostu rzeczywiście nie widziała w tym zdjęciu nic nadzwyczajnego?

Zauważ, że nie podjąłem żadnej polemiki dotyczącej Twojego mojego czy np Cichego zdania na temat zdjęć. Każdy ma własne i basta. Swoje zdanie nt. Twojego zdjęcia w kilku słowach uzasadniłem i tyle. To Ty oceniasz osoby wyrażające się nt. zdjęć. Jeżeli ktoś wyrazi się o nim pozytywnie to jest OK("jego głos jest znaczący"),jak nie to jest be("nie potrafi sklecic konstruktywnie wlasnej myśli" czy jakoś tak ) .

MarekB i Perqsista czekam z niecierpliwoscia na Wasza recencje .
    A czekaj zdrów

Ja mam propozycję. Zróbmy jakiegoś dużego battla, z gotową ankietą i z góry przewidzianym zwycięzcą (Tobą oczywiście). Może pozbędziesz się wtedy tej traumy .

Uprawnienia umieszczania postów