Pokaż wyniki od 1 do 10 z 188

Wątek: [ battle ] zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    byloby milo jakby zostaly ujawnione nicki pod kazdym zdjeciem po battle... jestem ciekaw komu nacisnalem na odcisk :-)
    Problem w tym, że większość z osób, które nie dostrzegły niczego porywającego w Twojej fotografii(w tym Kr4nkEd i ja) nie brała udziału w battlu więc jedyny odcisk na jaki mogłeś nadepnąć to Twoja własna trudność w zaakceptowaniu wyników uczciwego głosowania. Jak już mówiłem, słowem bym nie wspomniał o Twojej pracy (ani mnie ona ziębi ani grzeje) gdyby nie Twoje rozpaczliwe próby dowartościowania jej i sugestie jakoby wynik ankiety był wypatrzony ze względu na spisek, czy też niepoczytalność głosujących.

Bardzo to pocieszające, że dostrzegłeś i przyznałeś, że zdjęcia z portfolio Kr4nkEd są niezłe:-D IMO ich poziom jest o wiele wyższy od zaprezentowanego przez Ciebie jak i wielu innych (z moimi włącznie).
    Ostatnio edytowane przez perqsista ; 24-01-2007 o 11:45

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    Bardzo to pocieszające, że dostrzegłeś i przyznałeś, że zdjęcia z portfolio Kr4nkEd są niezłe:-D IMO ich poziom jest o wiele wyższy od zaprezentowanego przez Ciebie jak i wielu innych (z moimi włącznie).
    nie zrozumiales ironii... pisalem o zdjeciach z battle... zdjecia Kr4nkEd nie bede komentowal na lamach forum bo i po co, wystarczajace czarne chmury sciaglem nad moja glowe wiec lepiej ugryzc sie w jezyk...

Uprawnienia umieszczania postów