witam.
prosilbym użytkownikow 400d o wypowiedz w tej kwestii czy obserwują w swoich puszkach bf lub ff. planuje wymiane 350 na 400 i jestem ciekaw czy choroby dziecinne juz zostaly wyeliminowane w dslr'ach canona.
witam.
prosilbym użytkownikow 400d o wypowiedz w tej kwestii czy obserwują w swoich puszkach bf lub ff. planuje wymiane 350 na 400 i jestem ciekaw czy choroby dziecinne juz zostaly wyeliminowane w dslr'ach canona.
Posiadam zestaw jak w stopce i jest sweeeeet.
D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele
przeniosłem OT tutaj: http://www.canon-board.info/showthre...672#post264672
No niestety ja mam BF w 400D
Ale ja to nigdy do sprzetu canona szczescia nie mialem.
np.G5 musialem dwa razy wymieniac bo jakies wadliwe matryce mi sie trafily
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Poza tym juz z doswiadczenia wiem ze czesto gesto obiektywy Canona podlaczane do aparatu Canona cudownie ozdrawiaja Aparaf z jego FF/BF. Kielku uzytkownikow moze Ci potwierdzic.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
jak to powiedziałjeden moj znajomy nikoniarz(oszukując sie ze niby mają lepiej )... kazde body canona ponizej jedynki z fabryki powinni wysyłac najpierw do servisu w celu kalibracji![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple