Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: XV Finał WOŚP - 14.01.2007 [Kraj]

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Z Warszawy ktoś wybiera się na Światełko do nieba?
    Ja bedę napewno dla Światełka do nieba - pewnie rozbiję się z nogami na moście Śląsko-Dąbrowskim lub na Świętokrzyskim, mam też opcę focenia z rejonu skrzyzowania Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej. Pod sceną może się pojawię jak się dopcham i będzie coś ciekawego

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ze śląsko-dąbrowskiego będzie coś widać? Może się jakoś umówimy?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Bywalec
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Ja zaś wybiorę się wraz z zespołem Qulturka (ex- Kulturka, dopóki jakaś ekipa z Krakowa nie przywłaszczyła sobie nazwy) do miasta, którego jeszcze 15 lat temu na mapach nie bylo- do Bornego Sulinowa (słynącego ze zlotów pojazdów wojskowych) i będziemy tam ostro pogrywać ( w odróżnieniu od reszty kapel).

Już się nie mogę doczekać- przed nami gra Lenin Band.

Miasto

Domyślnie

Ze Śląsko -Dąbrowskiego słabo, bo nawet ten baner WOŚP widać w połowie, lepiej to wygląda na Świętokrzyskim, nawet dzisiaj specjalnie objechałem te miejsca, a pod sam PKiN wolałbym sie nie pchać bo nie mam tak szerokego szkła. Ja bede pewnie z żoną i nie widze problemu, zawsze to bezpieczniej w kupie to ewentualnie możemy sie zdzwonić ok 19.30 bo gdzieś w tym czasie bedę się rozstawiał - mój tel. 602598185

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Zobaczę jak to będzie jeszcze, bo ja pewnie z rodzinką będę jechał i chyba wyląduje pod PKiN ze swoim ekstraszerokokątnym 18-55 mm Tel: 888510886. Jak ktoś będzie pod PKiN to niech dzwoni Ale jeszcze zobaczę - mam pół dnia na zastanawianie się
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Miasto

Domyślnie

No i po bólu fociłem z Świętokrzyskiego, tragedia, 70-200 na statywie z węzykiem, a smugi wyglądają jak serpentynki, wiatr targał całym statywem, nawet nie chce mi się tego wywoływać. Jednak nie ma to jak szerokie szkło i z bliska focić, prawda mungo ????

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

... focenie z bliska... Tata obiecał, że mnie podwiezi, oczywiście 4 minuty przed byłem dośc daleko od PKiN, wybiegłem i speedzikiem poleciałem pod pałac. Oczywiście nie zdąrzyłem dobiec do tego miejsca gdzie chciałem, więc fociłem lekko z boku, pół pałacu zasłaniała mi hala KDT. Foty są krzywe i pół z nich jest czarnych od ciemnego dachu KDT. Efekty są takie, że nie mam zamiaru w żadnej bitwie startować...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Z Warszawy ktoś wybiera się na Światełko do nieba?

Byłem bez gratów. Widziałem - bardzo fajnie. Powiem szczerze, że się wzruszyłem nawet Muszę przyznać, że trochę pijanej/zaczepnej 'chołoty' się przewijało. Ale to chyba nieodłączne przy każdej większej imprezie.
    Tak czy siak pokaz ogni był xtra! Stan Borys też był fajowy ;-)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów