Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Nikon mniej szumi....

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    jedząc obiad doznałem objawienia

wybierając miedzy markami Canon czy Nikon nie ma sensu zajmowac sie szkłami, szumami, matrycą, ergonomią czy tysiącami innych bzdurnych rzeczy z ktorych i tak sie nigdy zadowolonym nie bedzie...

tak naprawde wazna jest tylko jedna rzecz...

to na ktorym formu człowiek zamierza sie wypowiadac i zostac wysmiany...
    wiec trzeba sobie odpowiedziec na jedno zaje... scie wazne pytanie...

czy chcesz zyc forum nikona zimnym, merytorycznym z drwina na dosc niskim poziomie... czy wsród nie do konca normalnych uzytkowników forum Canona gdzie merytoryka wypowiedzi ma czesto drugorzedne znaczenie ale za to drwina jest duzo wyższego lotu???

BTW bardziej wysublimowany humor swiadczy o wyższym, średnim poziomie intelektualnym uzytkowników danej marki...

wiec reasumując...

chcesz popasc w kompleksy wybierz nikona... chcesz sie dobrze bawic nie pozostaje inny wybór jak canon
    Jeśli chodzi o humor, dobrą zabawę i klimat to ja juz mam forum którego jak narazie nic nie jest w stanie przebić. (to ze stopkami na pół ekranu )
    Ale na forum CB i Nikona i innych też mam zamiar gościć bo niby dlaczego miałbym się ogarniczać, wszędzie są ludzie od których mozna się czegoś mauczyć.

Ale wracajmy do tematu bo Fora są git, szczególnie te fotograficzne, ale często odciągają od najważniejszego czyli od robienia zdjęc.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 11-01-2007 o 09:50
    C - lustra, szkła i błysk

Uprawnienia umieszczania postów