Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Jaki program do HDR ?

Domyślnie Jaki program do HDR ?

Witam wszystkich,
    Będąc pod wrażeniem uzyskiwanych efektów przez lonely_wolf zainteresowałem się opisywanym przez niego sposobem składania jednego zdjęcia z trzech uzyskanych w trybie bracketingu.
    Niestety nie posiadam Photoshopa CS2 i dlatego mam pytanie:
    w jakim programie można dokonać synchronizacji ustawień (ang. synchronize settings) dla trzech zdjęć a następnie zapisać je jako jedno zdjęcie (w PS CS2 funkcja Save x Images As)? Oczywiście interesuje mnie rozwiązanie w rozsądnej cenie a nie rzędu 3000 zł za PS CS2.

PS: do Lightrooma musiałbym wydać kilka tys. na modernizację PC-ta, więc chyba nie wchodzi w rachubę.

Z góry dziękuję za pomoc.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Domyślnie

Wielkie dzięki. Chyba miałem zator myślowy, że nie skorzystałem z opcji szukaj. Coś jak pomroczność jasna. Ale wstyd

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Uprawnienia umieszczania postów