Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Canon 28-300/3.5-5.6 EF-L IS USM

Mieszany widok

Sekal
    Guest

Domyślnie

A co myslicie o Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM zamaist anon EF 24-105 mm F4.0 L.
    Wczoraj spedzilem upojny wieczor z Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM i jestem mile zaskoczony stosunkiem jakosc / cena.

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sekal Zobacz posta
    A co myslicie o Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM zamaist anon EF 24-105 mm F4.0 L.
    Wczoraj spedzilem upojny wieczor z Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM i jestem mile zaskoczony stosunkiem jakosc / cena.
    A co mamy myśleć ? My go nie chcemy kupić tylko Ty
    podoba ci się ? Odpowiada ci jakosć fot ? Cenowo też ci pasuje ? To na co czekasz ? aZ ktoś napisze ze to kicha i bedziesz szukał kwadratowych jaj ?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sekal Zobacz posta
    Szukam uniwersalnego zooma ze stabilizacja.
    Mam taki arsenal :
    EF 50/1.8 II, EFS 18-55/3,5-5,6 i EF 80-200/4,5-5,6
    W planach mam szeroki kat Tamron SP AF17-35mm f/2,8-4 Di LD Aspherical [IF]

To 28-300 zalatwilo by mi noszenie innych szkiel. Jesli chodzi o cene to cena 28-300 nie jest przeszkoda.

Sigma 50-500 nie ma stabilizacji. Dzis bawilem sie 80-400 z stabilizacja ale jest makabrycznie ciemny
    No ale ten 80 - 400 to jest raptem o jedną działkę przysłony ciemniejszy od tego co chcesz kupić. (Jeśli mówimy o: Sigma APO 80-400mm F4.5-5.6 EX OS). Także to jest też częściowa odpowiedź na Twoje pytanie, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jasność tego 28-300 spada błyskawicznie.

Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    A co mamy myśleć ? My go nie chcemy kupić tylko Ty
    podoba ci się ? Odpowiada ci jakosć fot ? Cenowo też ci pasuje ? To na co czekasz ? aZ ktoś napisze ze to kicha i bedziesz szukał kwadratowych jaj ?
    No nie da się zaprzeczyć że na tak postawione pytanie (A co myślicie o...?)sprowadzamy rzecz do dyskusji o gustach, a to jak wiadomo strata czasu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów