Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Canon 28-300/3.5-5.6 EF-L IS USM

Mieszany widok

Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: Canon 28-300/3.5-5.6 EF-L IS USM

Cześć,
    miałem okazje chwile poużywać ten obiektyw (28-300) i jestem pod mega wrażeniem. Miałem kiedyś na testy 24-240 i dla mnie optycznie to była mała tragedia. No ale każdy ma inne wymagania i potrzeby.
    Moje pytanie - ile realnie dać za używkę 28-300? Nigdzie ich nie a w PL wiec nie mam porównania. Jaka wg Was jest max cena za używany żeby jakoś za mocno nie przepłacić? Nowy widzę, że okolice 11-12k, ale to trochę odjechana cena, aż tak dobry to on nie jest.

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon 28-300/3.5-5.6 EF-L IS USM

Cytat Zamieszczone przez MacMac Zobacz posta
    Cześć,
    miałem okazje chwile poużywać ten obiektyw (28-300) i jestem pod mega wrażeniem. Miałem kiedyś na testy 24-240 i dla mnie optycznie to była mała tragedia. No ale każdy ma inne wymagania i potrzeby.
    Moje pytanie - ile realnie dać za używkę 28-300? Nigdzie ich nie a w PL wiec nie mam porównania. Jaka wg Was jest max cena za używany żeby jakoś za mocno nie przepłacić? Nowy widzę, że okolice 11-12k, ale to trochę odjechana cena, aż tak dobry to on nie jest.
    Nie wiem czy nowe są dalej w sprzedaży.
    Na ebay do wysyłki z Japonii po dzisiejszym kursie około 4200-4500 zł plus wysyłka, może to dla Ciebie jakaś podpowiedź.

Uprawnienia umieszczania postów