Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: współpraca sigma z eos 400D

hubkacz
    Guest

Domyślnie współpraca sigma z eos 400D

Witajcie
    Ze starego sprzętu analogowego została mi się sigma 70-300 DL Macro Super, mam z nią taki problem, że nie współpracuje z eos 400D. Proszę podpowiedzcie czy jest na to jakiś sposób - aktualizacja softu obiektywu?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dla pewności zajrzyj tu:
    http://www.sigma-foto.pl/?q=node/36
    i zadzwoń pod wskazany telefon
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 07-01-2007 o 10:32

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubkacz Zobacz posta
    Witajcie
    Ze starego sprzętu analogowego została mi się sigma 70-300 DL Macro Super, mam z nią taki problem, że nie współpracuje z eos 400D. Proszę podpowiedzcie czy jest na to jakiś sposób - aktualizacja softu obiektywu?
    Zrób jak radzi kolega ale na niektóre starsze sigmy nawet serwis nic nie pomaga. Pytanie czy w ogóle wywala błąd czy tylko nie działa przysłona?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

hubkacz
    Guest

Domyślnie

Dzięki, jutro zadzwonię, niestety wywala błąd error 99

mirekk
    Guest

Domyślnie

Też mam stary obiektyw Sigmy (70-300), współpracuje z moim EOS 400D tylko pryz przesłonach do 5,6 od 6,3 już wyświetla error 99. Radzę sobie w ten sposób, że ustawiam Av, wybieram przesłonę poniżej 6,3 i trzaskam . Ale może ktoś doradzi Ci coś mądrzejszego

Uprawnienia umieszczania postów