Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: szukanie laptopa

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

bylem dzisiaj w paru sklepach i zaczolem sie intensywnie interesowac Pavilion DV6140 w kareten za 4499 ale jest maly problem ;/
    zaczolem czytac ten temat na forum kttore znalazlem o laptopach i sie troche przerazilem tym piszczenia
    wie ktos cos o tym ?
    link do tematu
    p.s. dziekuje bardzo za wszelka pomoc dalej szukam czegos moze jutro sie przejade do sklepu jeszcze obejzec tego HP

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kula Zobacz posta
    bylem dzisiaj w paru sklepach i zaczolem sie intensywnie interesowac Pavilion DV6140 w kareten za 4499 ale jest maly problem ;/
    zaczolem czytac ten temat na forum kttore znalazlem o laptopach i sie troche przerazilem tym piszczenia
    wie ktos cos o tym ?
    link do tematu
    p.s. dziekuje bardzo za wszelka pomoc dalej szukam czegos moze jutro sie przejade do sklepu jeszcze obejzec tego HP
    To obejrzyj sobie jeszcze test: http://www.notebookcheck.pl/Recenzja...ea.2525.0.html

Ja mam odlozony egzemplarz w Vobisie do czwartku, ale ostatecznie chyba zrezygnuje i zostane przy Toshibie.

Do tej pory wydawalo mi sie, ze wszelkie matryce TruBrite, Crystal i cokolkwiek tam jeszcze duzo lepiej oddaja kolory i kontrast. Tymczasem po przejrzeniu testow jawia sie one jako utrapienie.

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Uprawnienia umieszczania postów