to ja szukam wlasnie z matryca 15.4 mailem 16 i to za duzo komputer juz nie staje sie mobilnym
a co myslicie o TYM
dellu bardzo mi sie podoba i wlasnie nie wiem ;/
to ja szukam wlasnie z matryca 15.4 mailem 16 i to za duzo komputer juz nie staje sie mobilnym
a co myslicie o TYM
dellu bardzo mi sie podoba i wlasnie nie wiem ;/
To prawda, mobilność nie jest u mnie kryterium, raczej wielkość i jakość matrycy za rozsądną cenę. Gdybym mogła z pewnością kupiłabym stacjonarny.
Może ktoś wie, czy monitoty tego laptopa można porównać ze zwykłymi, crt. (LG)
A i imię Hallgerd, jak i inne żeńskie imiona obce kończące się spółgłoską, raczej się nie odmienia :wink:
Ostatnio edytowane przez blum ; 10-01-2007 o 08:47
Może nieco zboczę od tematu ale mam jedno pytanko w sprawie zakupu laptopa.
Czy moge zakupić laptop na firmę na przyklad w Irlandii ??
Firma to dzialalność gospodarcza zarejestrowana w Polsce.
kazper
Panowie! Pozwólcie, że się podepnę.
Bratu zachciało się laptopa. Przebywa aktualnie na wyspach i prosił mnie o pomoc w wyborze. Ma to być laptop dla średnio zaawansowanego użytkownika PC - ma służyć do wszystkiego; do codziennego użytku.
Generalnie zapodał mi dwie opcje:
- PIERWSZA
- DRUGA
Kurde, nie wiem co mu doradzić - a chcę żeby w tym przedziale cenowym wybrał najlepszą opcję.
Pytanie do speców od komputerów - czy warto wziąć któryś z nich???
Czy może jednak dołożyć trochę i wziąć coś innego - inna firma, inny model?? Jeśli tak to co???
Czy może jednak najlepszą opcją było by zakupić laptopa u nas w PL (taniej?) ??? Może jest tak, że w PL można dostać coś lepszego za podobną cenę?? Generalnie jakie firmy polecacie z laptopów do codziennego, normalnego użytku. Osobiście pracuję na HP-Pavilion - jestem zadowolony, mimo, że się starzeje.
Ceny w/w kompów podane w specyfikacji.
Aha, zauważyłem że w/w kompy mają różne matryce? Która lepsza? Tylko nie mówcie, że żadna :P
Proszę o porady.
Wg mnie obie te same: 15,4" i IMHO niestety obie złe.
Po co komu panorama w laptoku?? DVD będziesz na tym oglądał?
Bo do zdjęć to bez sensu, do www także nieszczególne, dokumenty też w większości pionowe...
Nie rozumiem czemu ta panorama ma służyć? Mógłby mnie ktoś oswiecić...