ok to wysylamy po 2 zdjecia!
ok to wysylamy po 2 zdjecia!
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
ja bym też się dopisał ...... jeśli będzie pogoda bo jak będzie padało to ja wymiękam ....
witamy w grupieraczej nie powinno padac, prognozy donosza o temp ~ 2*C - 7*C i bez zadnych deszczow, ale jak wiadomo pogoda patrafi platac rozne figle.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Cholera nie wiem jeszcze co będę robił dokładnie w trakcie finału ale jeśli pojawię się w okolicy owego to dołączę się do bitwy tak na ostatnią chwilę. Póki co po prostu nie chcę się deklarować bo nie wiem czy w tym konkretnym termine będę miał możliwość się na miejscu pojawić...
Czy można się jeszcze dopisać? Jeśli tak to ja nieśmiało się zgłaszam. Nieśmiało, bo to moja pierwsza bitwa![]()
,
wlasnie wrocilem z pleneru nad morzem - watpie zeby przy takim wietrze puszczano fajerwerki to raz a dwa nawej jakby to nie wiem jak utrzymam aparat przy wietrze 100km/h
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
no ja juz tez wrocilem i fotki fajerwerkow wyszly okropnie wiatr tak jak juz kolega napisal kolo 100km/h i nawet ze statywu nic nie wyszlo ale cos sie wymysli. teraz zaczynam obrabiac fotki i jutro je wysylam. pozdrawiam
Ja oczywiście ledwo zdąrzyłem na światełko, nie zdąrzyłem się ustawić w odpowiednij miejscu i teraz czeka mnie sporo pracy w PSie, żeby wszystko wyprostować... Tak to jest jak się na rodziców liczy, że cię podwiozą na 100% na czas![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link