No wlasnie ja tez poszukuje jej bezskutecznie, a ten ftp nie chula juz niestety.
No wlasnie ja tez poszukuje jej bezskutecznie, a ten ftp nie chula juz niestety.
Zamieszczone przez pietaszeq
Jeżeli jeszcze potrzebujecie instrukcji do PRO1 po polsku, to ja znalazłem taką u siebie w archiwum i mogę podesłać na maila:cool: Dajcie znać tutaj, albo przez PM, czy sprawa jest jeszcze aktualna.Zamieszczone przez Wakul
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Ja potrzebuję. Nie dla mnie. Koleżanka kupuje za tydzień PRO 1 i chciałbym jej prezencik sprawić. Jeśli jeszcze można to poproszę na szymek-szymanski@wp.pl
Poszło:-D
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria.solti.pl
Ja tez bardzo prosze o ta instrukcje, jutro kupuje to cudenko...byloby super...Dzieki!!! masha@neostrada.pl
W wolnej chwili podeślę.
galeria.solti.pl
Jeżeli ktoś jeszcze posiada polską instrukcję do canona powershot pro1 byłbym nezmiernie wdzięczny za przesłanie. Na allegro już nie ma adres piotrdo@o2.pl
i mi bardzo zależy na dotarciu do instrucji obsługi w języku polskim.
Czy ktoś mógłby ją udostępnić?
pozdrawiam
ten link do ftp nie działa ....
Mam prośbe do osoby posiadającej tą instrukcje PL o przesłanie na gramsiu@interia.pl
Z góry wielkie dzieki !![]()
I ja również miałbym wielka prośbe o tą instrukcję na maila, mam problemy z plikiem z tej strony i nie mogę ściągnąć.z gory wielkie dzieki pozdrawiam goryl97@wp.pl