Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Tanie torby foto

Mieszany widok

Bywalec Awatar ddarc

Domyślnie Tanie torby foto

Witam, Jeśli ktoś szuka czegoś taniego to polecam, osobiście mam torbe ORION 10 do dzwigania kamery ok. 2 kg . Wykonanie ok. minus to brak usztywnienia bocznych kieszeni.

link do torby Orion 10

http://www.cangaro.pl/index.php?stro...869121071558fd

http://www.cangaro.pl

Pzdr. DD
    Ostatnio edytowane przez ddarc ; 06-01-2007 o 13:54
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

torba bardzo fajna z wygladu ale bardziej mi pasuje do takich starych kamer analogowych
    pozdrawiam

Domyślnie

Fomei

Bywalec Awatar ddarc

Domyślnie Re:

Cytat Zamieszczone przez kula Zobacz posta
    torba bardzo fajna z wygladu ale bardziej mi pasuje do takich starych kamer analogowych
    pozdrawiam
    Idealnie pasuje do tej

http://www.sony.pl/view/ShowProduct....ory=SDH+MiniDV
    Ostatnio edytowane przez ddarc ; 08-01-2007 o 15:42
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Coś już napisał

Domyślnie

ja kupiłem za 15zł "torba systemowa nikon" Nawiasem mowiac calkiem porzadna, jest miejsce na body 2 duze szkielka, lampe, i do tego gazeta kilka browarów itp. Pełno tego na allegro, a lepiej miec taka, niz nic zanim kupiłem coś porządnego lowepro.
    350d+grip, tamron 28-75/2.8

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekK Zobacz posta
    Pełno tego na allegro, a lepiej miec taka, niz nic
    Ja juz bym wolal miec nic albo cos chlebakowatego niz taki lep na zlodziei .
    Wystrzegaj sie jak mozesz toreb z jakimikolwiek rozpoznawalnymi, znanymi znakami markowymi. Lowepro to dresiarze raczej nie czaja, ale Nikon czy Canon to na pewno zapala w nich lampke "o sprzet, kroic".

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ja juz bym wolal miec nic albo cos chlebakowatego niz taki lep na zlodziei .
    Wystrzegaj sie jak mozesz toreb z jakimikolwiek rozpoznawalnymi, znanymi znakami markowymi. Lowepro to dresiarze raczej nie czaja, ale Nikon czy Canon to na pewno zapala w nich lampke "o sprzet, kroic".
    To jasne i oczywiste, ta torbe dodaja teraz chyba do kazdej lustrzanki cyfrowej nikona
    Wzialem ja bo nie mialem wtedy kasy na nic lepszego, dopiero miesiac pozniej kupilem plecak lowepro. Torba fotograficzna nawet bez wielkiego logo wyglada jak... torba fotograficzna.
    Ostatnio edytowane przez GrzesiekK ; 07-01-2007 o 19:32

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekK Zobacz posta
    Torba fotograficzna nawet bez wielkiego logo wyglada jak... torba fotograficzna.
    Odrobina wyobrazni i empatii - postaw sie na miejscu ewentualnego amanta twoich gratow. Jesli choc troche sie obracales w takim otoczeniu i/lub znasz tego typu ludzi to powinienes rozumiec ze dla nich "torba fotograficzna" nic nie znaczy i nie znaja "wygladu torby fotograficznej" . Moga co najwyzej stwierdzic "e inna niz moja co na siłkę nosze" . Za to napis Canon lub Nikon budzi jednoznaczne skojarzenia = "forsa" .

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    ... to powinienes rozumiec ze dla nich "torba fotograficzna" nic nie znaczy i nie znaja "wygladu torby fotograficznej" . Moga co najwyzej stwierdzic "e inna niz moja co na siłkę nosze" . Za to napis Canon lub Nikon budzi jednoznaczne skojarzenia = "forsa" .
    W plecaku nosi sie raczej ksiazki, jakas wode itp. to dal wszystkich chyba oczywiste. Zlodzieje wiedza co jest w "torbie fotograficznej" (czy znasz kogos kto nosi rzeczy podreczne do pracy w torbie fotograficznej?) i wiedza tez co to jest nikon/canon. Mieszkam w miejscowosci turystycznej gdzie naprawde nie brakuje turystów, wszyscy mają albo pokrowce z najnowszą małpką na szyi albo wlasnie wielka kwadratowa torbe na ramieniu. Zlodzieje nie takie glupawe jak sie wydaje, niestety sa to czesto osoby ktore kradziezami zajmuja sie "zawodowo" Plecak nie przyciaga uwagi bo w plecaku ludzie zazwyczaj nie nosza sprzetu foto, pzoa tym taki plecak trudniej zdjac z wlasciciela
    Ostatnio edytowane przez GrzesiekK ; 08-01-2007 o 16:31

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

A Katy to jużmało kto zna

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów