Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 20D czy 400D problem z wyborem

Coś już napisał
    Miasto
    Skierniewice

Domyślnie 20D czy 400D problem z wyborem

Witajcie.
    Troche już zgłupiałem czytając informacje o parametrach, opiniach i tym podobnych rzeczach.
    Miałem niedawno 300D i teraz chce kupi coś lepszego. Zastanawiam sie nad dwoma aparatami 20d lub 400d. Mam obiektyw Tamron 28-75 2.8, ekstra chodzil z 300d. Problem w tym, ze nie bardzo wiem który aparat wybrac 20d czy nowszy 400d. Ceny sa podobne za lekko uzywany 20d i nowy 400d. Fotografuje śluby i od reszty tematów tez nie stronie. Moze ktos doradzi

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milus Zobacz posta
    Moze ktos doradzi
    Doradzano wiele razy.
    Polecam opcję "szukaj" -> Tutaj masz wyniki prostego wyszukiwania

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Polecam Canon 30D zwlaszcza ze w promocji do konca stycznia.. korpus juz za 3900 dziabniesz nowy
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Miałem 350D, przesiadłem się na 20-tkę. Powiem ci jedno - tu nie ma się co zastanawiać, bierz 20D!! Różnica między 400D i 20D jest bardzo duża na korzyść dwudziestki - jest szybsza, wytrzymalsza i wygodniejsza. Możesz też dołozyć trochę siana i wyposażyć się w 30D, nie pożałujesz.
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milus Zobacz posta
    Witajcie.
    Troche już zgłupiałem czytając informacje o parametrach, opiniach i tym podobnych rzeczach.
    Miałem niedawno 300D i teraz chce kupi coś lepszego. Zastanawiam sie nad dwoma aparatami 20d lub 400d. Mam obiektyw Tamron 28-75 2.8, ekstra chodzil z 300d. Problem w tym, ze nie bardzo wiem który aparat wybrac 20d czy nowszy 400d. Ceny sa podobne za lekko uzywany 20d i nowy 400d. Fotografuje śluby i od reszty tematów tez nie stronie. Moze ktos doradzi
    Wyniki wprost ze znajdywarki :
    http://canon-board.info/showthread.php?t=13931
    http://canon-board.info/showthread.php?t=14298
    http://canon-board.info/showthread.php?t=14442
    http://canon-board.info/showthread.php?t=14985
    i mnóstwo innych.
    Miłej lektury .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M@riusz Zobacz posta
    Polecam opcję "szukaj" -> Tutaj masz wyniki prostego wyszukiwania
    A ja odradzam podawanie wynikow w formie 'searchid' - to nie dziala. Lepiej jak Kolekcjoner-- podawac konkretne watki. Prosze kontyn uowac w dowolnym, wybranym watku a ten zamykam by nie smiecic.

Uprawnienia umieszczania postów