Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: [BORKOMAR] Praha

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto
    Bańska Bystrzyca, Słowacja

Domyślnie

Dla mnie to zdjęcie nie jest ostre. Albo naprawde szybko biegleś aby uchwycić te "2s." albo zastosowałeś za długi czas. Co do ogona, faktycznie obcięty i troszkę psuje kadr. W takich przypadkach, a masz cyfrę, lepiej walić fotki z szerokiego kąta. Łatwiej coś obciąć i wykadrować niż dodać...
    Oczywiście przy szerokim kącie zmienia się perspektywa i głębia ostrości. Ale coś za coś
    Przy zwierzętach i dzieciach nigdy nie wiadomo w którą stronę ucieknie Ci "przedmiot" przy szerokim kącie masz "zapas" miejsca.

Kadr. Według mnie jest dobry. Każde ujęcie ma swój urok a to szczególnie. Dzięki temu uwaga psa wciąż pozostaje na zabawie z patykiem, a nie ucieka w stronę zagrożenia z Twojej strony.

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

A moze warto wykorzystac fakt ze to "mały ale wariat" ;-) Mozna by jakos tak razem we dwojke psina pomanipulowac i zrobic mu sesje dynamiczna... i wtedy bedzie widac na fotach ile psina ma energii. Tylko kwestia ustawienia sie, przemyslenie spraw technicznych i dalej narzeczona "prowokuje" go do pewnych akcji a Ty walisz mu serie Ja tak to widze.
    podpis...

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    hehe no jak taki z niego wariat to trza go troche wytresowac :P kilka dni treningu i załapie o co chodzi ... moj jak sie mu powie zostan to ani drgnie a wariat tez niezły jest z niego
    Daj mi dobre rady na 10cio letniego psa ktory nie bardzo chce sie dostosowac podczas sesji :-D - bede wdzieczny8)
    5D + L

Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    A moze warto wykorzystac fakt ze to "mały ale wariat" ;-) Mozna by jakos tak razem we dwojke psina pomanipulowac i zrobic mu sesje dynamiczna... i wtedy bedzie widac na fotach ile psina ma energii. Tylko kwestia ustawienia sie, przemyslenie spraw technicznych i dalej narzeczona "prowokuje" go do pewnych akcji a Ty walisz mu serie Ja tak to widze.
    NIom mam takie plany - teraz troche za zimno ale napewno bede chcial cos takiego zrobic blizej wiosenki (kolorki tez beda ciekawsze)Tylko kurde mam kita i Tamrona 28-75 ,ktory IMO deczko za krotki jest do takich imprez na wolnym powietrzu.
    5D + L

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar
    NIom mam takie plany - teraz troche za zimno ale napewno bede chcial cos takiego zrobic blizej wiosenki (kolorki tez beda ciekawsze)Tylko kurde mam kita i Tamrona 28-75 ,ktory IMO deczko za krotki jest do takich imprez na wolnym powietrzu.
    Pogoda jesne . A wiesz jak takie pieski fajnie kicaja w sniegu moj byl miszczem tej dyscypliny.
    A co do obiektywu marudzisz chopie marudzisz ;-)

(qrde znow edit :/ ale ja dzisiaj litrowki sadze :O)
    podpis...

Miasto
    Płock

Domyślnie

A co do obiektywu marudzisz chopie marudzisz
    Wiem ze zle nie jest - ale jak chce go cyknac z daleka to jest klopot - a wtedy on na mnie uwagi tak wielkiej nie zwraca.On tez snieg lubi i niezle kica ;-) ale teraz to juz wiecej lodu nizeli sniegu jest - i ogolnie szaro buro zamiast snieznie bialo - dlatego chyba przeczekam
    5D + L

Miasto
    Płock

Domyślnie

No to jeszcze jedna - lepiej troche
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 13-01-2006 o 00:43
    5D + L

Miasto
    Płock

Domyślnie