Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: grip dla leworęcznych :)

Domyślnie

Niejaki Tomasz Goliński ma rację - raczej chodzi o płeć. Sam jestem oburęczny z dominacją*lewego oka i używam w pionie normalnie. czyli przyciskiem do góry , znajomi także. Ale wszystkie żony znaomych na odwrót - przyciskiem do dołu.
    Pozdrawiam

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    tak tak, ale widziałeś zdjęcia od tyłu A100? tam też idzie jakiś drugi kabelek. po co dwa?
    A rzeczywiście - interesujące .

EDIT:
    No więc to z boku to gniazdko zasilania (DC-IN), a to z tyłu to gniazdko wężyka spustowego (remote socket (Minolta type) . Także dla pełni szczęścia muszą być dwa kabelki.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-01-2007 o 22:22
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar Bajo
    Miasto
    Kętrzyn

Domyślnie

Hmm. do mnie to nie przemawia Ja jestem leworęczny ale cykam prawą fotką tak samo jak prawą ręką urzywam myszki! moim zdaniem konstrukcja czegos takiego jest bez sensu
    Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bajo Zobacz posta
    Hmm. do mnie to nie przemawia Ja jestem leworęczny ale cykam prawą fotką tak samo jak prawą ręką urzywam myszki! moim zdaniem konstrukcja czegos takiego jest bez sensu
    Czy bez sensu to trzebaby sprawdzić organoleptycznie. A ponieważ Sony nie przewidziało gripa do swojego wynalazku to jest to jakaś (dotychczas chyba jedyna) alternatywa.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów