ale żeby z 300D na D2X ?? dzizas to tak jakbym ja sie nagle szarpnął i kupił 5D...
Ale tak btw to na stronie pana "od hydrantów" też zaminy kosmiczne. Nagle mnóstwo zdjęć sie pojawiło... i juz uruchomione sa dwie dodatkowe galerie ale jeszcze pustewidać zabrałko owoców pracy :}}} konkretny rozmach musze powiedzieć...
Ale to cieszy... bo to świadczy o tym że wsrod nas, oprocz onanistow sprzetowych i cykaczy tablic testowych są jednak prawdziwi artyści... obserwują nas :>
To nie tak... Załoze sie że pan Tomek robił canonem 300D, a pan Sławek - jak to prawdziwy artysta - robił zdjęcia nikonem. I kiedy pan Sławek zobaczył jak to canonierzy sie naśmiewają z jego pracy, wywalił pana Tomka (bo on też canonier), sprzedał 300D, sprzedał nikona F70 i za tą kase kupił nikona D2X![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Venio ; 09-01-2007 o 14:50
venio - problem polega na tym że tych z kiczowatym gustem jest o wiele więcej niż tych którym podobają się bardziej ambitne fotki (mój Boże, ambitne, - tzn nie zmontowane, na jedolitym tle w studiu zamiast jakichś malowideł) i ponieważ jest takich klientów więcej to on się pewnie od klientów opędzić nie może a ci bardziej ambitni siedzą i czytają fora o tym jak robić dobre zdjęcia![]()
Czy zrobienie sobie avatara z tego zdjęcia jest złamaniem prawa autorskiego?
Też chce takie buty![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
off-topic:
co ma wyglad czy tez stroj czlowieka wspolnego z tym tematem lub z tym jakim czlowiekiem jest przedstawiana osoba w zyciu prywatnym lub zawodowym ?
ps.
wydaje mi sie ze nie tylko zrobienie sobie avatar'a ale rowniez publikacja tego zdjecia byloby/jest zlamaniem prawa autorskiego dokladnie przepisow chroniacych wizerunek czlowieka, polecam lekture:
http://www.mediarun.pl/news/id/14921
Jeśli komuś udało się ściągnąć jakieś fotki które zniknęły ze strony to może niech wrzuci na ImageShack
Zespół GRATIS wymiata
cóż można powiedzieć... In Art we trust
Ostatnio edytowane przez stratus ; 09-01-2007 o 17:57
Oj, czepiacie się tego zespołu "Gratis", a nie wiecie że wciąż niepokonany jest ktoś inny:
http://youtube.com/watch?v=eRZ5NcEJN...elated&search=
Enjoy!
ale mogli do tego (r2)D2X(ukłon w storne "gwezdnych wojen") przczepic lepszy obiektyw bo ten to kitem jedzie
![]()
szkoda ze sie nie załapałem i nie jest w temacie ale przy tej sile oddziaływania moze czas sie zając politykami... cos dobrego dla kraju sie zrobi![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple