Strona 85 z 103 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Personalne uwagi do czyichś zdjęć kierujcie sobie na priva/w Galeriach Użytkowników.
    Oczywiście jak ktoś jest wyjątkowo złośliwy to wrzuci tu linki do zdjęć innego forumowicza .

Bywalec Awatar Dilbercik
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

przepraszam...

nie ma jak podac linka bo to flash....
    Ostatnio edytowane przez Dilbercik ; 19-02-2009 o 16:19
    Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Domyślnie

Myśle, że ważne żeby do tego wszystkiego podejść trochę z uśmiechem. Ludzie czasem po prostu widzą to co chcą widzieć. Mysle, że czasem pewne uwagi mobilizują do większej pracy.
    Pozdrawiam
    M.S.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ale 20-ka z pleneru może byc.
    Ostatnio edytowane przez sluzalekmichal ; 19-02-2009 o 16:20 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Poniewaz raz juz ty mialem okazje zaistniec , to daje jeszcze raz - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=561900197 - czy tak juz lepiej ? ...

( ps post nie ma charakteru oferty )
    no comment...

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Wczoraj robiłem foty na ślubie i weselu kumpla. Dzisiaj to obrabiałem, zdjęcia wyszły dość nieźle i generalnie to jestem zadowolony. W tradycji mam premierowe pokazywanie zdjęć rodzicom i... ****. Zdjęcia tragiczne i zgodnie stwierdzili, że za coś takiego kasy by nie dali. Dlaczego? Bo zbliżenia, portrety, poobcinane ręce, nogi i zbyt "artystycznie". Przywołali ichniejszy ideał fotopstryka ślubnego, niejaką Hanie. Babka w wieku rodziców, robi zdjęci najprostsze z możliwych. Szeroki kąt tylko, ogólne plany, bez emocji, bez niczego. Ale widać, że ludzie są na weselu, jedzą kotleta, widać kto koło kogo siedzi przy stole. Refleksja mnie naszła taka, że choćby ile sił i środków zaangażować w reportaż ślubny, to jak ktoś ma inny gust i inne "widzi mi się" to zdjęcia się nie spodobają. Dobrze, że kumpel młody i artysta (bo muzyk jazzowy) to zdjęcia zaakceptuje i wiem, że zadowolony będzie A z kiczowych fotek się śmiejemy, a Ci ludzie właśnie trafiają w potrzeby i wymagania swojej klienteli.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Poniewaz raz juz ty mialem okazje zaistniec , to daje jeszcze raz - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=561900197 - czy tak juz lepiej ? ...
    To allegro raczej sie nie sprawdza, 14 dniowe "aukcje" maja po 50 wyświetleń - niespecjalnie popularne wśród młodych miejsce

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Tak wiem ze moze nie jest to do konca dobra opcja , ale juz wczesniejsze aukcje dawaly pewien rezultat wiec poki co bede dalej wystawial , z zainteresowaniem az tak zle nie bylo , koszta wystawienia nie wielkie wiec niech sobie wisi ;]
    no comment...

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Tak wiem ze moze nie jest to do konca dobra opcja , ale juz wczesniejsze aukcje dawaly pewien rezultat wiec poki co bede dalej wystawial , z zainteresowaniem az tak zle nie bylo , koszta wystawienia nie wielkie wiec niech sobie wisi ;]
    Najwięcej klientów napędzają targi ślubne. Ale trzeba mieć stalowe nerwy do kilkudziesięciu par które przyjdą później z notesami i pytają i zapisują i porównują i wychodzą. Czasem zdjęcia obejrzą.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie na moje mozliwosci poki co takie targi , ale bylem , i widze jak to wyglada , moze za rok ;]
    no comment...

Strona 85 z 103 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów