Strona 77 z 96 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    to jasny kosciol, blysku nie wymagal, a pozatym palnik jak byl skierowany? w gore czy do tylu?

Tego to już sobie nie przypomnę niestety Przemku Na drugiej focie to wygląda, jak by był w prawo, od ściany odbijany ale głowy sobie nie dam uciąć

Domyślnie

To wszystko zależy od kościoła. W jasnym iso 400 jest wystarczające do poprawnej ekspozycji na tło a lampą dopalamy delikatnie pierwszy plan. Inaczej sprawa wygląda w ciemnym kościele gdzie np przy iso 1600 ekspozycja na tło wychodzi -1.

Domyślnie

" Napisał bundy Zobacz post
    Ta a'propos 'zasilania portfolia', to znam fotografa, który wiele lat temu przyjął żelazną zasadę budowania swojego ślubnego portfolio - nie ma w nim miejsca dla brzydkich ludzi. Zasada może się wydawać z jednej strony śmieszna, a z drugiej kompletnie obrzydliwa, ale dzięki niej facet ma portfolio pełne ślicznych i smukłych blondynek do pary z wysokimi i opalonymi brunetami Ot, taka nieco brutalna selekcja klientów. Jeśli podczas pierwszego spotkania młoda para nie przypasuje fotografowi i nie "wstrzeli" się w jego standardy estetyczne, to spotyka się z odmową wykonania usługi pod pretekstem jednak zajętego terminu, nieplanowanego wyjazdu na Księżyc. Podobno do tej pory jeszcze nikt mu się nie obraził za takie akcje. Na dokładkę koleś bierze pod uwagę miejsce wesela (nie foci po remizach) i samochody ("zwykły" Merc E-klasy już się podobno nie łapie na focenie). Można by powiedzieć, że gość jest bezczelny i chamski, ale swoje osiągnął - wypozycjonował się w ten sposób w segmencie klientów zamożnych, których właśnie to jego bajkowe portfolio chwyta za serce (i portfel przy okazji) . Foty człowiek robi na świetnym poziomie - to tak dla ścisłości

Witam
    jak go tak dobrze znasz to daj na niego namiary,
    chętnie zobaczę te świetne fotografie , super blondynki i tych brunetów
    już z góry mogę założyć że wymyślisz miliard rzeczy aby tylko nie dać na niego namiaru bo zapewne ma on www, ale jest ono bardzo tajne i dostępne tylko dla blondynek i brunetów
    nadmienię że spełniam drugi warunek
    Pozdrawiam
    ps zapewne pozostali też chętnie zobaczą takie zdjęcia
    szukałem w wątku i nie znalazłem linku do tych zdjęć

Domyślnie

Czy dobre i inteligentne tego nie wiem

Ale warunki były na iso 1250 1/60 s @1,4 35mm - błysk z lightsphere'em co by młodemu oczy było widać

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Wracając do tematu wątku, znalazłem taki oto kwiatek:
    http://www.daniel.politowski.netgale...ecia-slubne,20
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Sorry, ale ja tu nic nie widze.. może mistrzostwo świata to to nie jest, i sporo odbiega od dobrych ślubów, które tu widzielismy, ale napewno nie jest tak źle, żeby znaleźć sie w tym wątku chyba, że źle zrozumiałem zwrot "wracając do tematu wątku"..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    http://www.daniel.politowski.netgale...ecia-slubne,20
    Masakry nie ma choć zdjęcia mi się nie podobają.Może dlatego że d300.....

Dorzucam podobne
    http://www.radiks.pl/
    Aparat Foto

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał32 Zobacz posta

Dorzucam podobne
    Wybaczcie ale nie mam zamiaru obniżać poziomu ale dla mnie nie ma tu czegoś co by nadawało się do tego wątku - to nie mistrzostwo świata ale nie kicz plastik fantastik.
    C 5D, a100, trochę słoików , trochę lampionów, studio, stylistka ....

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fik Zobacz posta
    Wybaczcie ale nie mam zamiaru obniżać poziomu ale dla mnie nie ma tu czegoś co by nadawało się do tego wątku - to nie mistrzostwo świata ale nie kicz plastik fantastik.
    To taka firma co krawaty wiąże i usuwa ciąże
    To na pewno nie mistrzostwo ani też chałtura - dla mnie foty mierne.
    Ale co do tych kolorowych kwiatków w BW. Nie to ładne co ładne ale to co się komuś podoba niestety.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał32 Zobacz posta

Dorzucam podobne
    to nie kicz, zdjecia przecietne i tyle, widac braki sprzetowe (jasne obiektywy) brakuje zdjec z ceremoni
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Strona 77 z 96 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów