Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Mała prośba koleżanki i koledzy, proszę wklejać linki a nie zdjęcia.
    Na początku istnienia tego wątku była już awantura o publikację bez zgody. Można dyskutować czy to jest łamanie praw czy nie, ale po co nam takie przepychanki.
    Rację masz, ale zatem będzie "spieszmy się ogladać kitsche, tak szybko przemijają..."
    Fotograf platoniczny

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Rację masz, ale zatem będzie "spieszmy się ogladać kitsche, tak szybko przemijają..."
    No wiem ale ściąganie fot i przenoszenie na inny serwer jest już na pewno nie teges a prezentowanie ich za pomocą:
    Nie zabezpiecza przed znikaniem.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

czytając coś takiego

http://luchowski.com.pl/content/blogsection/1/2/

pewnie zawyżyłem sobie oczekiwania:-D,

pozdrawiam

ps jak się wystawia zdjęcia na widok publiczny trzeba zdać sobie sprawę,
    że nie wszystkim będą sie podobać i mi się nie podobają,
    mam prawo do takiego stwierdzenia, a jak nie chcesz negatywnych opinii to zamknij stronę, nie rób zdjęć i wtedy nikt nie będzie źle mówił o twoich zdjęciach ok

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obywatelgc Zobacz posta
    czytając coś takiego

http://luchowski.com.pl/content/blogsection/1/2/

pewnie zawyżyłem sobie oczekiwania:-D,
    Może mały OT, ale przeglądając tą stronę (jak już mamy się pastwić) w dziale oferta: http://luchowski.com.pl/content/blogsection/2/7/ czy ktoś się doczytał co jest z prawej strony tekstu? Nie dość, że to czarne tło, to jeszcze coś nad tym lata. Może to ja mam źle skalibrowany monitor...
    Taką "stronkę" traktowałbym jako brak szacunku dla potencjalnych klientów.
    Regulamin pkt 8.

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Kolejny dowód na to, że jak już się jest wybitnym grafomanem, to nie można być dobrym fotografem. Zasada działa tak często, że wyjątki od niej bywają prawdziwą rzadkością. Bo dobry fotograf nie gada a pokazuje zdjęcia. One mówią wszystko. A jak tego nie ma, to trzeba się rozpisywać. I już wiadomo z kim ma się do czynienia.

"O sobie samym" to wg mnie nie mniejszy kicz niż same zdjęcia na niejednej z prezentowanych tu www. Trzeba mieć też wyobraźnię, żeby tak opisywać coś, o czym nie ma się pojęcia.

PS Znikanie kiczusiów to też przeciekawe zjawisko. Przecież skoro klientom się podoba, to po co przejmować się opinią zgredów z forum. A jak znam życie, to zniknęły foty obrazujące zaawansowany kunszt w obsłudze PS.
    Ostatnio edytowane przez gushman ; 03-11-2008 o 15:01
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    PS Znikanie kiczusiów to też przeciekawe zjawisko. Przecież skoro klientom się podoba, to po co przejmować się opinią zgredów z forum. A jak znam życie, to zniknęły foty obrazujące zaawansowany kunszt w obsłudze PS.
    No, trzeba przyznać, że "Kicz Projekt - zdjęcia ślubne" przyczynia się do poprawy jakości portfolio wielu fotografów :-D
    Jednak topic ten jest przydatny, jak się okazuje.
    Min. poprawiła się też strona firmy wox z pierwszego postu i kilka innych

Tak po prawdzie Pan Luchowski powinien podziękować za krytykę i przyznać się, że parę arcydzieł nie powinno się jednak znaleźć na jego stronce W końcu też przez przypadek stał się pełnoprawnym forumowiczem...
    Ostatnio edytowane przez magart ; 03-11-2008 o 17:56
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obywatelgc Zobacz posta
    Dla mnie wymowa takiego tekstu, te dyplomy i galerie pięknie obazujące umiejętności i tradycje od kołyski nasuwają jeden wniosek:
    Wrażliwośc artystyczna i dobry gust nie koniecznie jest dziedziczony, a dobry marketing potrafi sprzedać wszystko - kwestia znalezienia niszy rynkkowej
    Jak widać tradycja i dyplomy nie zapewniają satysfakcji wszystkim klientom
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Uprawnienia umieszczania postów