Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Bardzo trafna uwaga. Tylko że jest jedno zastrzeżenie, że jednak ten fotograf musiał mieć zgodę na publikownie tych fotek w sieci od młodych. Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. Tym samym jednak muszą mieć świadomość na co się narażają.

To sprawa między młodymi, a fotografem i nic nam do tego. Jakoś nie bardzo wierzę w to, że poprawi im to humor jak znajdą swoje obśmiane fotki w sieci.
    moze nie poprawi im to chumoru, ale pewnie przejza na oczy ze zostali po prostu oszukani, jak mnie wku.... jak co niektorzy pruboja branic takich "foto" ludzie postawcie sie na miejscu tych co dostali takie zdjecia i dopiero po jakims czasie ktos im dal "czerwona tabletke" i zobaczyli ze swiat wyglada zupelnie inaczej, wiele jest PM ktore mysla ze mimo tego ze zaplacili sporo maja swietne zdjecia, a w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. jednak nie popieram wklejania cudzycg zdjec, linkowanie ich to co innego...
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    moze nie poprawi im to chumoru, ale pewnie przejza na oczy ze zostali po prostu oszukani, jak mnie wku.... jak co niektorzy pruboja branic takich "foto" ludzie postawcie sie na miejscu tych co dostali takie zdjecia i dopiero po jakims czasie ktos im dal "czerwona tabletke" i zobaczyli ze swiat wyglada zupelnie inaczej, wiele jest PM ktore mysla ze mimo tego ze zaplacili sporo maja swietne zdjecia, a w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. jednak nie popieram wklejania cudzycg zdjec, linkowanie ich to co innego...
    Tylko co to zmieni dla tych ludzi, że się dowiedzą że ktoś im zrobił złe zdjęcia? Wezmą rozwód i zmienią wyznanie żeby móc powtórzyć całą ceremonię ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów