Jakbyś przeczytał wątek dokładnie, dowiedziałby się że update był planowany już wcześniej (i też przygotowywany). Widziałeś kiedyś update serwisu dokonany w ciągu jednego popołudnia, wraz z przygotowaniem ok 200 nowych zdjęć do galerii? ja przygotowywałem ten update około miesiąca...
Napisałem że mnie to zmotywowało do dokończenia brakujących ujęć i wrzucenie na stronę, bo wrzucenie tu mniej udanych /starszych ujęć pokazało mi że trzymanie ich na stronie, nie jest najlepszym pomysłem.
A co do linków i podmiany : nie będę grzebał w gotowym enginie, żeby jakieś tam foty komuś zostawić - wybacz...
Dziecinne jest to, że ktoś się rejestruje, wrzuca foty bez merytorycznego komentarza i znika. Czy też ktoś sobie robi nowego usera, żeby nie zostać rozpoznanym - być może boi się konfrontacji swoich zdjęć z kiczem. to dopiero dziecinada i to też nazwałem chamstwem...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To jest świetny punkt do dyskusji nad rozróżnieniem kicz/nie kicz, bo fotki leżące moim zdaniem dokładnie na granicy, a czasem nawet ją przekraczającą, ale w sumie całkiem fajne![]()