Strona 34 z 103 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sj_sj Zobacz posta
    chciałem skasować posta (Przejrzałem Twoje ślubne i muszę przyznać że w kościele masz troche ciasne kadry i ciemne :-()
    Ej, nie stresuj się. To co napisałeś to nic strasznego. Zresztą - jeśli ja tego nie widzę, to fajnie, że ktoś mi to powie. Szczerze mówiąc - co do jasności - to po części przejrzałem na oczy niedawno, gdy kupiłem monitor LCD EIZO i zacząłem na nim obrabiać zdjęcia. Jednak laptop, choć nowy i markowy, jednak trochę oszukiwał. A druga sprawa to technika - tej też się uczę.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Dopiero zaczyna Awatar pzkrolik
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Głupio się przyznać, ale szczerze mówiąc śledzę pilnie ten wątek w nadziei, że nie znajdę tu swoich zdjęć
    ja mam tak samo...!

i od pewnego czasu to mój ulubiony wątek...

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    dział kolaże polecam na tej stronie,jazda
    To jest mój faworyt:

Dzierży palmę pierwszeństwa.

PS Hehe, tam jest tego więcej:

Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak przejżałem ten wątek i trochę mnie on dowartościował ;-) Chociaż do większości osób z forum to mi jeszcze daleko ale z drugiej strony to są też dużo gorsi ode mnie :-D

Woyd jeżeli mogę coś zasugerowac to dlaczego używasz przesłony aż 6,3? Masz tammiego z 2.8 to możesz go z powodzeniem używac na 2.8-3.2(jeżeli nie jesteś pewny tego 2.8) A do tego jeszcze masz szeroką L f4. Ja w poprzednim sezonie też robiłem czasem ten błąd i podwyższałem niepotrzebnie przysłonę. Wtedy jest więcej światła z lampy i fotki mogą wyjśc lekko kompaktowe. Nie ma się co bac dużych otworów - a światło jest najważniejsze :-)
    Poza tym w podanej galerii tego studio Kolbi owszem występują kicze, ale są też zwykłe zdjęcia jak i też pojawiają sie ciekawe kadry - może facet przeżywa akurat fascynację PSem i popełnia czasem takie nijakie połączenia ale chociaż trzeba przyznac, że ma też i normalne i fajne foty(nie to co to studio od "randek" :-P)
    P.S.
    @ Woyd i pzkrolik - jak dobrze, że ja nie mam swojej strony z fotami bo jeszcze bym tu kiedyś znalazł jakąś swoją ;-), a tak mi się wydaje, że z pare by się mogło niestety nadac... :-P
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Bywalec
    Miasto
    Wrocław Wsie Pole

Domyślnie

w dziale video , klip wolny i klip szybki
    DAS APARAT

macco
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    piszcie sobie co chcecie ale zobaczyłam zdjęcia i opis i to sie trzyma kupy...facet ma po prostu niezwykłe poczucie humoru i gdybym miała nadmiar kasy to zaraz obok głównego fotografa poszukałabym takiej osoby, która pokaże drugą stronę tego "nadmuchanego" spektaklu jakim jest ślub i wesel...podejrzewam, że jest baaardzo dużo osób, które posiadają na tyle dystansu do siebie i na tyle humoru, że od razu decydują się na takiego fotografa....
    Dokladnie - facet ma niezle oko. Polecam przejrzec http://www.piotrkoszczynski.com/

Uzależniony

Domyślnie

Kicz czy nie. Ci ludzie sa na rynku i zlecen maja nie malo

karollsz
    Guest

Domyślnie

Dokladnie tak jest - kicz byl , jest i bedzie i najgorsze wg mnie jest to ze maja branie i to nie male ??: - ale prawda jest taka ze ludziom ten kicz sie podoba i dlatego maja branie - przeraza mnie to

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karollsz Zobacz posta
    Dokladnie tak jest - kicz byl , jest i bedzie i najgorsze wg mnie jest to ze maja branie i to nie male ??: - ale prawda jest taka ze ludziom ten kicz sie podoba i dlatego maja branie - przeraza mnie to
    Któż jest w stanie wyznaczyć granicę pomiędzy kiczem i nie-kiczem. Nawet w tym wątku zdania są podzielone.

karollsz
    Guest

Domyślnie

Dlatego mnie to przeraza - dla jednych kicz jest naprawde kiczem , a dla drugich kicz to piekne profesjonalne foto - ale pewne granice i standarty wg mnie obowiazuja - ale sa jeszcze gusta ludzi i to oni wybieraja, oceniaja i daja zlecenia dla kiczu, profesjonalizmu :razz:

podzr

Strona 34 z 103 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów