Strona 32 z 96 PierwszyPierwszy ... 2230313233344282 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Domyślnie

jacież pi........... niesamowite, mnie się cały czas wydaje, że jeszcze lata świetlne miną zanim zrobię dobre zdjęcie a tu takie kwiatki, kurna może człowiek za bardzo krytyczny wobec siebie?
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Niestety ilosc polecen, ktore sa na tym portalu liczone, nie potwierdzaja Twoich podejrzen

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

a to tylko przez ten serwis zdobywa sie zlecenia?
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Nie ale gdybys miala racje to gosc cieszyl by sie przynajmniej minimalnym zainteresowaniem - statystyka, slyszalas kiedys o czyms takim?

Ludzie przed slubem sa jeszcze raczej w romantycznych nastrojach i szukaja "romantycznych" zdjec, nie "smiesznych" czy groteskowych. Za takie pieniadze i z takimi efektami ten gosc nie ma najmniejszej szansy na sukces - no ale jakiegos dziwaka moze trafi raz do roku...
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 23-07-2008 o 13:04

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Tutaj są niezwykle ciekawe np. to: http://studiokolbi.pl/index.php?opti...&limitstart=27

Początki nałogu

Domyślnie

dział kolaże polecam na tej stronie,jazda

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    dział kolaże polecam na tej stronie,jazda
    To jest mój faworyt:

Dzierży palmę pierwszeństwa.

PS Hehe, tam jest tego więcej:

Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Bywalec Awatar lamerok
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    To jest mój faworyt:

Dzierży palmę pierwszeństwa.

PS Hehe, tam jest tego więcej:

Nie wstyd Wam takie zdjęcia pokazywać, co Grabek na to
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Właśnie to nie jest kicz, tylko ciekawe momenty złapane przez fotopstryka, który był w odpowiednim miejscu i czasie
    Raczej kiepsko reżyserowane Fachowcy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    http://www.divinecaroline.com/article/22267/37887

Moja żona powiedziała obrzydliwe, A podkreślam ja jestem amatorem i daleeeeeko mi do Mike Colona, Davida Backsteada czy Denis Reggie. To jest subiektywna opinia amatorów ha ha ....
    Ostatnio edytowane przez lamerok ; 23-08-2008 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    Wrocław Wsie Pole

Domyślnie

w dziale video , klip wolny i klip szybki
    DAS APARAT

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak przejżałem ten wątek i trochę mnie on dowartościował ;-) Chociaż do większości osób z forum to mi jeszcze daleko ale z drugiej strony to są też dużo gorsi ode mnie :-D

Woyd jeżeli mogę coś zasugerowac to dlaczego używasz przesłony aż 6,3? Masz tammiego z 2.8 to możesz go z powodzeniem używac na 2.8-3.2(jeżeli nie jesteś pewny tego 2.8) A do tego jeszcze masz szeroką L f4. Ja w poprzednim sezonie też robiłem czasem ten błąd i podwyższałem niepotrzebnie przysłonę. Wtedy jest więcej światła z lampy i fotki mogą wyjśc lekko kompaktowe. Nie ma się co bac dużych otworów - a światło jest najważniejsze :-)
    Poza tym w podanej galerii tego studio Kolbi owszem występują kicze, ale są też zwykłe zdjęcia jak i też pojawiają sie ciekawe kadry - może facet przeżywa akurat fascynację PSem i popełnia czasem takie nijakie połączenia ale chociaż trzeba przyznac, że ma też i normalne i fajne foty(nie to co to studio od "randek" :-P)
    P.S.
    @ Woyd i pzkrolik - jak dobrze, że ja nie mam swojej strony z fotami bo jeszcze bym tu kiedyś znalazł jakąś swoją ;-), a tak mi się wydaje, że z pare by się mogło niestety nadac... :-P
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Strona 32 z 96 PierwszyPierwszy ... 2230313233344282 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów