jacież pi........... niesamowite, mnie się cały czas wydaje, że jeszcze lata świetlne miną zanim zrobię dobre zdjęcie a tu takie kwiatki, kurna może człowiek za bardzo krytyczny wobec siebie?
jacież pi........... niesamowite, mnie się cały czas wydaje, że jeszcze lata świetlne miną zanim zrobię dobre zdjęcie a tu takie kwiatki, kurna może człowiek za bardzo krytyczny wobec siebie?
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
Niestety ilosc polecen, ktore sa na tym portalu liczone, nie potwierdzaja Twoich podejrzen![]()
a to tylko przez ten serwis zdobywa sie zlecenia?![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Nie ale gdybys miala racje to gosc cieszyl by sie przynajmniej minimalnym zainteresowaniem - statystyka, slyszalas kiedys o czyms takim?
Ludzie przed slubem sa jeszcze raczej w romantycznych nastrojach i szukaja "romantycznych" zdjec, nie "smiesznych" czy groteskowych. Za takie pieniadze i z takimi efektami ten gosc nie ma najmniejszej szansy na sukces - no ale jakiegos dziwaka moze trafi raz do roku...
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 23-07-2008 o 13:04
Tutaj są niezwykle ciekawenp. to: http://studiokolbi.pl/index.php?opti...&limitstart=27
dział kolaże polecam na tej stronie,jazda
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Nie wstyd Wam takie zdjęcia pokazywać, co Grabek na to
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Raczej kiepsko reżyserowaneFachowcy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://www.divinecaroline.com/article/22267/37887
Moja żona powiedziała obrzydliwe, A podkreślam ja jestem amatorem i daleeeeeko mi do Mike Colona, Davida Backsteada czy Denis Reggie. To jest subiektywna opinia amatorów ha ha ....
Ostatnio edytowane przez lamerok ; 23-08-2008 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost
w dziale video , klip wolny i klip szybki![]()
DAS APARAT
Tak przejżałem ten wątek i trochę mnie on dowartościował ;-) Chociaż do większości osób z forum to mi jeszcze daleko ale z drugiej strony to są też dużo gorsi ode mnie :-D
Woyd jeżeli mogę coś zasugerowac to dlaczego używasz przesłony aż 6,3? Masz tammiego z 2.8 to możesz go z powodzeniem używac na 2.8-3.2(jeżeli nie jesteś pewny tego 2.8) A do tego jeszcze masz szeroką L f4. Ja w poprzednim sezonie też robiłem czasem ten błąd i podwyższałem niepotrzebnie przysłonę. Wtedy jest więcej światła z lampy i fotki mogą wyjśc lekko kompaktowe. Nie ma się co bac dużych otworów - a światło jest najważniejsze :-)
Poza tym w podanej galerii tego studio Kolbi owszem występują kicze, ale są też zwykłe zdjęcia jak i też pojawiają sie ciekawe kadry - może facet przeżywa akurat fascynację PSem i popełnia czasem takie nijakie połączenia ale chociaż trzeba przyznac, że ma też i normalne i fajne foty(nie to co to studio od "randek" :-P)
P.S.
@ Woyd i pzkrolik - jak dobrze, że ja nie mam swojej strony z fotami bo jeszcze bym tu kiedyś znalazł jakąś swoją ;-), a tak mi się wydaje, że z pare by się mogło niestety nadac... :-P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk