Strona 100 z 103 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1 000 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    http://www.renart.pl/plener/ u każdego znajdziesz kwiatki...
    Ja tu żadnych kwiatków nie widziałem - a niektóre zdjęcia są naprawdę sympatyczne.
    Takich kwiatków jakie wkleił wojkij jeszcze nigdy nie widziałem...
    "Rence opadają..."
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    no do tego to żem nie doszedł...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez djcargo Zobacz posta
    Ja tu żadnych kwiatków nie widziałem - a niektóre zdjęcia są naprawdę sympatyczne.
    Takich kwiatków jakie wkleił wojkij jeszcze nigdy nie widziałem...
    "Rence opadają..."
    lepsze tu wyśmiewano...
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 15-03-2009 o 01:58 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

20 lat doswiadczenia to nic, ale zobaczcie jaki "szczegolowy" opis sprzetu http://www.szczekowski.pl/sprzet.htm ;-P

I ciekawe jak z prawami autorskimi do wstawionych w tej zakladce zdjec ????
    Ostatnio edytowane przez mackw ; 15-03-2009 o 07:00

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Bo nie kazdy sie rozwija , nie kazdy chce , nie kazdy potrafi i efekty sa jakie sa.
    no comment...

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mackw Zobacz posta
    20 lat doswiadczenia to nic, ale zobaczcie jaki "szczegolowy" opis sprzetu http://www.szczekowski.pl/sprzet.htm ;-P
    Najlepszy jest wstęp: "wiem, że gówno Was obchodzi mój sprzęt, ale i tak Wam napiszę".

I deczko ubawił mnie tekst o długo otwierających się zdjęciach na komputerze..
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Zablokowany
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    wuqa, proszę cię...daj już spokój i przestań się naśmiewać... http://www.renart.pl/plener/ u każdego znajdziesz kwiatki...
    ekhem, może i kwiatki ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa bardzo dobra galeria...chyba że nie doszedłem do końca..

Cytat Zamieszczone przez mackw
    no tak, po tym szczegółowym opisie nasuwa się pytanie dlaczego nie napomknął o obiektywach? wnioskuje że robi pinholem albo kitem.. mimo iż uważam że wszystkim można robić dobre zdjęcia, to tylko potwierdza regułę że tańszym sprzętem łatwiej zepsuć..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    I deczko ubawił mnie tekst o długo otwierających się zdjęciach na komputerze..
    Nie wiem jak tam jest w Nikonach ale to może świadczyć, że gość robi tylko w jpegach. Bo w D200 i D80 chyba nie było jeszcze czegoś takiego jak s-RAWy.

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Kiedy pierwszy raz mialem stycznosc z programem graficznym, wtedy to jeszcze Corel Byl :-), to pamietam pierwsze co sie robi jak sie nie wie co robi to bierzesz zdjecie, zakladka effects i kazdy po kolei. Chwila zachwytu, wszystko fajnie ale puzniej nachodzi mysl ze jednak do niczego to sie raczej nie przyda.... a jednak.

Domyślnie

...zdjęcia łamią klatę. Ale z drugiej strony oglądając kiedyś podobne sztuki postanowiłem sam zająć się fotografią ślubną i nie krzywdzić przy tym ludzi. Na razie chyba mi się to udaje bo linku do mojej strony jeszcze tu nie zaóważyłem
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja nie wkleje po raz N-ty tych samych trzech zdjęć... ale powiem tak: AŁAŁA to chyba jedna z najmocniejszych rzeczy w tym wątku

Strona 100 z 103 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów