Strona 98 z 103 PierwszyPierwszy ... 488896979899100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

marco27
    Guest

Domyślnie

Zdjecia ogolnie nie takie zle ale faktycznie jego fotomontaze wymiataja. Mnie najbardziej "podobaly sie" dwa zdjecia: to z wieza eifla (pani mloda jak golabek na niebie) i to jak mlody zwielokrotniony stoi na jakis palikach (zielone tlo). Pozdrawiam

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

"Dreams" wymiata :-D Tfurca wzniósł się swoją wizją na wyżyny, ponad wieżę obserwacyjną remizy :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    "Dreams" wymiata :-D Tfurca wzniósł się swoją wizją na wyżyny, ponad wieżę obserwacyjną remizy :-D
    Uwaga, Mac się nakręca.. btw, ów tfurca chyba nie za bardzo zrozumiał metaforyczne znaczenie "kuli u nogi":grin:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytując Marie Czubaszek można powiedzieć ,,Tfurca przez duże Tfu,,
    Ostatnio edytowane przez Sławek ; 10-03-2009 o 22:23

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Cytując Marie Czubaszek można powiedzieć ,,Tfurca przez duże Tfu,,
    Maria Czubaszek... Był taki fajny wątek, ale przyszedł zły moderator i go zamknął. Przepraszam za OT

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Edit: Acha sorry, teraz dopiero zobaczyłem zakładkę "dreams" ... Chyba warto uściślać takie linki.
    :-?

Druga fotka w tej zakładce (ze skrzydłami - spodobało się mojej córce ) jest nawet idealna w tematyce kicz. Właśnie tak wg mnie wygląda rasowy kicz - niczym z obrazków, które można kupić w sklepie z dewocjonaliami.
    In plus dla fotografa, że oddzielił te kicze od reszty do innego katalogu...
    Ja zaś się nie zgodzę. Kicz? Może - ale wyglądają te prace na świadome wykorzystanie stylistyki kiczu. Bo czyż jest coś bardziej z definicji kiczowatego niż nasza "kultura ślubna"? Prace p.Roberta, wyglądające na prowokację i swego rodzaju kpinę. Ja bym takich prac na ścianie nie powiesił, ale cieszę się, że ktoś je tworzy.
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Te prace być może są kpiną, ale trochę w innym wymiarze. Ten człowiek ma straszne braki warsztatowe, przy takim braku umiejętności montaże które robi, przez swoją nieudolność wyglądają dużo gorzej niż mogły by. Nie sądzę że to świadome żarty z konwencji.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Co prawda nie siedzę w ślubnym biznesie, ale na bieżąco śledzę temat. I nie mogę wprost pojąć, że ktoś ma problem z tym, że mu klient poprzerabia zdjęcia i opublikuje w jakimś serwisie społecznościowym.

Prawdziwa sztuka sama się obroni i nawet jak sobie klient sam zrobi krzywdę w jakimś programiku graficznym, to nie powinno to powodować przymierania przez fotografa głodem. Wszak par młodych ci u nas dostatek. A jak ktoś skupia całą swoją energię na tworzeniu wydumanych paragrafów do umowy i wertowaniu stron internetowych w poszukiwaniu swoich sknoconych zdjęć, to - jak tu ktoś ostatnio pisał - niech po prostu nie robi zdjęć.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martyna_p Zobacz posta
    To i ja coś dorzucę, choć nigdy wcześniej tego nie robiłam, ale szczerze zdjęcia powaliły mnie na kolana.

http://www.fotoroberto.cba.pl/index.html

Pozdrawiam.
    sprawa pierwsza widze zdjecia z kamery viedo - to moze nowy standard?

sprawa druga - sa na to klienci i widac ze przy kasie...
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

roberto603
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martyna_p Zobacz posta
    To i ja coś dorzucę, choć nigdy wcześniej tego nie robiłam, ale szczerze zdjęcia powaliły mnie na kolana.

http://www.fotoroberto.cba.pl/index.html

Pozdrawiam.
    A google zlicza wejścia na stronę.

W końcu zostałem zauważony ;-)

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    sprawa pierwsza widze zdjecia z kamery viedo - to moze nowy standard?
    hmm, które, może by na priv.
    standard - nie sądzę.

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    sprawa druga - sa na to klienci i widac ze przy kasie...
    klient nasz Pan ;-)

A i nikt jeszcze nie zauważył że robię Nikonem ;-P

pozdrawiam
    Tfurca btw gdybym to wcześniej przeczytał pewnie miałbym fajniejszy nick.
    Ostatnio edytowane przez roberto603 ; 13-03-2009 o 11:11

Strona 98 z 103 PierwszyPierwszy ... 488896979899100 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów