Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Mam wrażenie że KRAAAA niektórych użytkowników jest odwrotnie proporcjonalne do ich doświadczenia w fotografii ślubnej (zmierzającego do zera). Wątek był śmieszny na początku ale Panowie - ponad 800 postów - zaczyna być to przerażające. Nie dlatego że na tych 800 postach mogłoby się znaleźć 800 kiczowatych galerii. Tylko przeraża mnie że niektórzy marnują czas na jakieś bezsensowne krucjaty samemu nie robiąc nic kreatywnego...

Zapraszam krakaczy aby spróbowali sił w ślubnej. Myślę że po tym KRAAA im trochę osłabnie..
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Zapraszam krakaczy aby spróbowali sił w ślubnej. Myślę że po tym KRAAA im trochę osłabnie..
    Ripek, właśnie o to chodzi żeby nie angażować się w zajęcia, których nie będzie się w stanie wykonywać dobrze.
    Ja nie umiem robić zdjęć ślubnych, nie czuję tego tematu więc nawet nie próbuję ale właśnie dlatego nie mam najmniejszych oporów przed szydzeniem z takich którzy nie potrafią jak ja ale mimo tego pchają się na rynek, zabierając chleb prawdziwym fotografom ślubnym.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Ja uważam że wszystkim tym którzy celowo wszczynają awantury przykładowo bezpodstawnie czepiając się tego że ktoś coś umieścił a "jemu" się to nie podoba, powinno się od razu na starcie wlepiać czerwone kartki z zakazem pisania. Bo jak widać mimo ciągłych upomnień przez adminów i przenoszenia wątków do pralni dalej praktykowane są zaczepki w działach ku temu nie przeznaczonych.
    Sam nie jestem święty bo i takie wyskoki mam na sumieniu , jednak chyba powinno się coś z tym zrobić - jeśli nie po dobroci to na ostro.
    Faktycznie jest to męczące.
    Pucha i słoki

Uprawnienia umieszczania postów