Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

tellme
    Guest

Domyślnie

Wątek jest na psach od samego początku!
    Witam wszystkich!
    Przykro mi to stwierdzić, ale jesteście jak kraczące wrony - jedne kraczą głośno, inne pokrakują, ale wszyscy wydają ten sam dźwięk: KRAAAA!
    I tak pierwsze kra! - szyderczość - po prostu bezinteligentnie nabijacie się, nie uzasadniając swoich wypocin. Drugie kra - złośliwość - wiele przytoczonych galerii jest bardzo dobrych i tu pojawia się trzecie kra! - zazdrość - można odnieść wrażenie, że chcecie dokopać okolicznej konkurencji, która ma więcej zleceń. Kolejne kra! to pycha - ja robię foty najlepiej (oczywiście nikt tak nie napisał, ale niektóre formy wypowiedzi mówią same za siebie).
    Kra, kra i kra.. Proszę nie ulegać sugestii i obiektywnie stwierdzać, czy faktycznie są kiepskie ujęcia, nieostre zdjęcia (ciężko to ocenić, przy internetowym pokazie i rozmiarze), jasność, kolorystykę... Dajcie spokój, jesteście bardzo nieobiektywni! Bądźcie inteligentni, czymcie buźki i nie dotykacie klawiatury! Dążcie do perfekcji, żeby zakładali o Was wątki, jako wybitnych artystach.
    Uważam, że pierwszy z brzegu kolega Gringo997 ma ładną i ciekawą galerię, ale po Waszemu:
    Facet, nie przy jedzeniu! Dlaczego uciąłeś główkę młodemu na stronie głównej?! Coś mu tam wyrosło, czy fryzjer nie spisał się, popijając przy pracy fantę? Dlaczego postawiłeś przecinek przed " żadnych studyjnych..."? (ktoś się wcześniej przyczepił do czyjegoś opisu na stronie). Na jednym ze zdjęć masz trupie kolory, takie wyblakłe, ble... (a może to mój monitor ma kiepskie ustawienia - po wywołaniu zdjęcie jest 120 razy ładniejsze)..
    Ech.. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Mortiis Zobacz posta
    No po prostu strach się bać.
    Czego się bać?! Tego bełkotu?
    Ostatnio edytowane przez tellme ; 02-03-2009 o 11:15 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów