Wątek jest na psach od samego początku!
Witam wszystkich!
Przykro mi to stwierdzić, ale jesteście jak kraczące wrony - jedne kraczą głośno, inne pokrakują, ale wszyscy wydają ten sam dźwięk: KRAAAA!
I tak pierwsze kra! - szyderczość - po prostu bezinteligentnie nabijacie się, nie uzasadniając swoich wypocin. Drugie kra - złośliwość - wiele przytoczonych galerii jest bardzo dobrych i tu pojawia się trzecie kra! - zazdrość - można odnieść wrażenie, że chcecie dokopać okolicznej konkurencji, która ma więcej zleceń. Kolejne kra! to pycha - ja robię foty najlepiej (oczywiście nikt tak nie napisał, ale niektóre formy wypowiedzi mówią same za siebie).
Kra, kra i kra.. Proszę nie ulegać sugestii i obiektywnie stwierdzać, czy faktycznie są kiepskie ujęcia, nieostre zdjęcia (ciężko to ocenić, przy internetowym pokazie i rozmiarze), jasność, kolorystykę... Dajcie spokój, jesteście bardzo nieobiektywni! Bądźcie inteligentni, czymcie buźki i nie dotykacie klawiatury! Dążcie do perfekcji, żeby zakładali o Was wątki, jako wybitnych artystach.
Uważam, że pierwszy z brzegu kolega Gringo997 ma ładną i ciekawą galerię, ale po Waszemu:
Facet, nie przy jedzeniu! Dlaczego uciąłeś główkę młodemu na stronie głównej?! Coś mu tam wyrosło, czy fryzjer nie spisał się, popijając przy pracy fantę? Dlaczego postawiłeś przecinek przed " żadnych studyjnych..."? (ktoś się wcześniej przyczepił do czyjegoś opisu na stronie). Na jednym ze zdjęć masz trupie kolory, takie wyblakłe, ble... (a może to mój monitor ma kiepskie ustawienia - po wywołaniu zdjęcie jest 120 razy ładniejsze)..
Ech.. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czego się bać?! Tego bełkotu?