Strona 73 z 103 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

bo całe nieszczęscie tego wątku polega na tym że wszyscy czują się mistrzami świata w fotografi ślubnej ,ale nie odróżniają dobrego zdjęcia od złego ,90% podanych linów nie zasługuje do miana kiczu i 90 % uznanych fotografów ślubnych nie zasługuje na uznanie jakie posiada ,przynajmniej na tym forum. Przykład, dwa ostatnie linki do całkiem niezłych stron z niezłym materiałem przytoczone jako kicz.
    http://www.zdjecia-weselne.pl/Agnieszka-i-Piotr.php
    http://www.fotoagnez.pl/
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smelbo Zobacz posta
    Tak usunąłem. W sumie temat wątku mówi jedno, a co poniektórzy drugie. Więc lepiej oszczędzę sobie.
    Pozdrawiam
    smelbo jak wcześniej pisałem, zakładam że posiadasz znacznie lepszy warsztat, skoro zmieściłeś tego linka. Nie będę ukrywał, że nie znalazłem Twoich zdjęć na forum aby spróbować je porównać. Nie twierdzę też, że zamieszczony link prezentuje mistrzowskie wykonanie, gdyż można się spokojnie doczepić do "plastikowej naturalności" ujęć, szczególnie w plenerze, kadrowania, światła itp, itd.
    We wcześniejszych postach odnosiłem się do tego typu linków jako pewnego rodzaju standard na rynku fotografów ślubnych, których gdybyśmy mieli przytaczać w wątku, to zapewne brakło by miejsca na serwerze.
    Myślę, że autor zakładając ten wątek miał bardziej na myśli galerie, które pojawiały się w pierwszy postach.
    Tak myślę, ale nie dziwię się jeżeli mnie ktoś za ten pogląd zaraz tutaj zjedzie. W końcu to forum
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Coś już napisał Awatar smelbo
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

to w takim razie po co taki wątek? ;> Dla jednego Galeria A jest kiczem, dla drugiego jest piękna. Chyba każdy może wyrazić swoją opinię co dla niego jest kiczem skoro już istnieje taki temat? Zawsze można rozwinąć temat "The Great Gallery - zdjęcia ślubne" i w nim pokazać co się komu podoba ;] No ale nieważne :P

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    bo całe nieszczęscie tego wątku polega na tym że wszyscy czują się mistrzami świata w fotografi ślubnej ,ale nie odróżniają dobrego zdjęcia od złego ,90% podanych linów nie zasługuje do miana kiczu i 90 % uznanych fotografów ślubnych nie zasługuje na uznanie jakie posiada ,przynajmniej na tym forum. Przykład, dwa ostatnie linki do całkiem niezłych stron z niezłym materiałem przytoczone jako kicz.
    http://www.zdjecia-weselne.pl/Agnieszka-i-Piotr.php
    http://www.fotoagnez.pl/
    Rzeczywiście, jakby nie liczyć, na podstawie podanego przez Ciebie przykładu, wychodzi: "90% podanych linów nie zasługuje do miana kiczu i 90 % uznanych fotografów ślubnych nie zasługuje na uznanie jakie posiada".

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    smelbo jak wcześniej pisałem, zakładam że posiadasz znacznie lepszy warsztat, skoro zmieściłeś tego linka. Nie będę ukrywał, że nie znalazłem Twoich zdjęć na forum aby spróbować je porównać. Nie twierdzę też, że zamieszczony link prezentuje mistrzowskie wykonanie, gdyż można się spokojnie doczepić do "plastikowej naturalności" ujęć, szczególnie w plenerze, kadrowania, światła itp, itd.
    We wcześniejszych postach odnosiłem się do tego typu linków jako pewnego rodzaju standard na rynku fotografów ślubnych, których gdybyśmy mieli przytaczać w wątku, to zapewne brakło by miejsca na serwerze.
    Myślę, że autor zakładając ten wątek miał bardziej na myśli galerie, które pojawiały się w pierwszy postach.
    Tak myślę, ale nie dziwię się jeżeli mnie ktoś za ten pogląd zaraz tutaj zjedzie. W końcu to forum
    źle zakładasz
    możliwe, że to ja naoglądałem się za dużo według mnie dobrych zdjęć i dlatego tak mnie to ugryzło. Bo linka do w/w galerii znalazłem w jakiejś fleshowej reklamie.
    Już nie ważne - koniec.

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

to w takim razie po co taki wątek? ;> Dla jednego Galeria A jest kiczem, dla drugiego jest piękna. Chyba każdy może wyrazić swoją opinię co dla niego jest kiczem skoro już istnieje taki temat? Zawsze można rozwinąć temat "The Great Gallery - zdjęcia ślubne" i w nim pokazać co się komu podoba ;] No ale nieważne :P
    sorry, że się tak przypiąłem, ale sam mi dajesz okazję
    W każdym bądź razie dostosowałem się do przytoczonej przez Ciebie zasady, że "Chyba każdy może wyrazić swoją opinię", więc ją wyraziłem komentując Twojego posta, przy okazji zadając Ci pytanie o Twój warsztat. W efekcie bez odpowiedzi usuwasz swój wpis
    Co do "The Great Gallery - zdjęcia ślubne" to taki wątek już istnieje, wystarczy go poszukać
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Miasto
    Kraków

Domyślnie

przy okazji zadając Ci pytanie o Twój warsztat. W efekcie bez odpowiedzi usuwasz swój wpis
    Przecież napisałem wyżej, że źle zakładasz :P

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Przecież napisałem wyżej, że źle zakładasz :P
    no ale zdajesz sobie sprawę, że w taki sposób obiektywnie nie będziesz mnie mógł przekonać

Miasto
    Kraków

Domyślnie

no ale zdajesz sobie sprawę, że w taki sposób obiektywnie nie będziesz mnie mógł przekonać
    nie rozumię, do czego mam Cię przekonywać?

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

nie rozumię, do czego mam Cię przekonywać?
    oki smelbo. Proponuję abyś dalej oglądał dobre galerie.

pozdrawiam

Strona 73 z 103 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów