Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    NIe chcę za bardzo nakręcać tematu, ale zastanawiam się czy dobrze zrozumiałem: skoro foty bardziej dopracowane, Ty uznałbyś je za przekombinowane, tak? Czyli jakiekolwiek użycie np. lampy, nie 'na wprost' wg. Ciebie jest już kombinowaniem? Ustawienie bardziej czytelnej kompozycji też? Może jasne szkło i focenie przy zastanym też? Masz w Nick'u 'analogforever', wiesz czasy analoga kojarzą mi się właśnie głównie z jasnymi stałkami i foceniem w kościołach bez lampy... Nie wiem jaką masz koligacje z 'artystą' z tej stronki, ale IMHO, bronienie go nie wpływa pozytywnie na Twoją opinie

mylisz chyba całkowicie pojęcia,co ma fotografia analogowa z fotografią w świetle zastanym? czy jasnymi obiektywami ?Lampa błyskowa elektronowa została wymyslona dawno temu ,a nie elektroniowa jeszcze dawniej, prawie zawsze błysk towarzyszył fotografi.Nie widziałem jeszcze żadnego zawdodowca który przy zdjeciach reportażowych lata z blendami,może taki jest ja niespotkałem,w każdym razie ma niepokoleji pod kopułą.Czytelna kompozycja- co to jest ? rozwiń temat bo nie mam pojęcia o czym myślisz.

a z tym dopracowaniem i przekombinowaniem to już zupełnie nie wiem o czym mówisz.Fotografa nie znam ,to nie moje kręgi.
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 06-12-2008 o 02:34
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uprawnienia umieszczania postów