Strona 63 z 103 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Różowy krawat i butonierka do czarnego, lekko zmechaconego (sic!) garnituru?! Bleee. To jest bezguście totalne i kicz pierwszej klasy.

Amorki itp. ornamenty są kiczowate, ale sympatyczne. Pierwsze, co się rzuca w oczy, to mielizna techniczna - np. te koszmarne cienie.

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

dlugo sie powstrzymywalem od wypowiedzi w tym watku... ale teraz juz nie potrafie... szooook

no ale dopoki na taki szajs jest popyt to niestety takie cos bedzie powstawac
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Dopiero zaczyna Awatar Jakub_Luchowski
    Miasto
    podkarpackie/ świętokrzyskie, mazowieckie...

Domyślnie

Pewnie kiedyś Robert Lipowski tu zawita i również się wypowie
    "Osobiście" ( ) "dzięki" ( ) Wam nowe sprostowania w galerii zamieściłem.
    Proszę nie mylić z tłumaczeniem się, bo w ostatnich latach tylko foto-książki i nie będąc biegłym w tworzeniu www, po prostu nie potrafiłem ich zamieścić.
    Poza tym, jak pisałem, mam tylko dyplom foto technika, nie artysty ani grafika i proszę o wyrozumiałość bo i tak się sporo nauczyłem, uczę się nadal
    Dla "biegłych", mambo i zOOm Media Gallery, jednak proszę o powstrzymanie się od krytyki, bo za wrzucenie na serwer jestem bardzo wdzięczny i zadowolony, że w ogóle jest ;]

Żonka edytorem tekstu; "uczeń już przerósł... technika" i prawie edytor grafiki bo w PS-CS3 więcej roboczo-godzin i może dlatego, że kobiety lepiej widzą barwy ( stwierdzono naukowo ) i jest w Niej nutka artyzmu...
    ale za Nią nie będę się "tłumaczył", może i Ona się zaloguje i na tym forum ;] też uwielbia Canon'y ;D

Prosimy o cierpliwość, zlecenie na nową www już w zaprzyjaźnionej firmie, a nie u zaprzyjaźnionego przyjaciela zamówiliśmy, jeszcze raz mu baaardzo dziękując.

Pozdrowienia i od naszej 3-letniej pociechy ( CMIEHę 8M właśnie mi z kolekcji "pożycza" )
    Ostatnio edytowane przez Jakub_Luchowski ; 17-11-2008 o 21:54

Domyślnie

http://naszeslubne.pl - i ludzie za to placa?

Miałem aparat Zorkę 5... Zrobiłem kilka zdjęć.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konar Zobacz posta
    http://naszeslubne.pl - i ludzie za to placa?
    A czemu mieliby nie płacić? jest wiele fajnych zdjęć na przytoczonej stronie .
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Coś już napisał Awatar rob76
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    Przejżałem jedną galerię i za "flesh prosto w twarz" bym nie zapłacił ani za malowanki w PS też nie

Wg mnie dobrze wpisuje się w temat wątku, choć były tu większe "kfiadki"

Takie jest moje zdanie, pozdrawiam!
    "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Bywalec
    Miasto
    Wroclaw

Domyślnie

sporo zdjęć jest fajnych, a klasyczne pokazanie sytuacji ze ślubu zdarza się zawsze- często nie da się inaczej zrobić foty-brak warunków itd
    40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

Uzależniony

Domyślnie

Powiedzmy sobie szczerze że może i część jest poprawna, ale ogólnie jest baardzo słabo. Wyglądają jak robione kompaktem.

Domyślnie

Ten czlowiek nie ma zielonego pojecia o kadrowaniu (poobcinane stopy itd)., uzywaniu lampy blyskowej(przepalone twarze, ciemny 2gi plan) czy chociazby balansie bieli (niebieskie suknie). Jesli to co umieszcza w portfolio to wybrane zdjecia, to nie chce wiedziec jak wygladala reszta.

Miałem aparat Zorkę 5... Zrobiłem kilka zdjęć.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konar Zobacz posta
    Ten czlowiek nie ma zielonego pojecia o kadrowaniu (poobcinane stopy itd)., uzywaniu lampy blyskowej(przepalone twarze, ciemny 2gi plan) czy chociazby balansie bieli (niebieskie suknie). Jesli to co umieszcza w portfolio to wybrane zdjecia, to nie chce wiedziec jak wygladala reszta.

pokaż swoje zdjecia jak tak zawzięcie krytykujesz czyjąś prace, zdjęcia są generalnie jak najbardziej poprawne ,i wielki plus za brak tych po...ych skosików w kadrach czy zniekształconych postaci przez krótkie ogniskowe.
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 04-12-2008 o 19:37
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Strona 63 z 103 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów