Pokaż wyniki od 621 do 630 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Jakub_Luchowski
    Miasto
    podkarpackie/ świętokrzyskie, mazowieckie...

Domyślnie

Pewnie kiedyś Robert Lipowski tu zawita i również się wypowie
    "Osobiście" ( ) "dzięki" ( ) Wam nowe sprostowania w galerii zamieściłem.
    Proszę nie mylić z tłumaczeniem się, bo w ostatnich latach tylko foto-książki i nie będąc biegłym w tworzeniu www, po prostu nie potrafiłem ich zamieścić.
    Poza tym, jak pisałem, mam tylko dyplom foto technika, nie artysty ani grafika i proszę o wyrozumiałość bo i tak się sporo nauczyłem, uczę się nadal
    Dla "biegłych", mambo i zOOm Media Gallery, jednak proszę o powstrzymanie się od krytyki, bo za wrzucenie na serwer jestem bardzo wdzięczny i zadowolony, że w ogóle jest ;]

Żonka edytorem tekstu; "uczeń już przerósł... technika" i prawie edytor grafiki bo w PS-CS3 więcej roboczo-godzin i może dlatego, że kobiety lepiej widzą barwy ( stwierdzono naukowo ) i jest w Niej nutka artyzmu...
    ale za Nią nie będę się "tłumaczył", może i Ona się zaloguje i na tym forum ;] też uwielbia Canon'y ;D

Prosimy o cierpliwość, zlecenie na nową www już w zaprzyjaźnionej firmie, a nie u zaprzyjaźnionego przyjaciela zamówiliśmy, jeszcze raz mu baaardzo dziękując.

Pozdrowienia i od naszej 3-letniej pociechy ( CMIEHę 8M właśnie mi z kolekcji "pożycza" )
    Ostatnio edytowane przez Jakub_Luchowski ; 17-11-2008 o 21:54

Uprawnienia umieszczania postów