Pokaż wyniki od 601 do 610 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Jakub_Luchowski
    Miasto
    podkarpackie/ świętokrzyskie, mazowieckie...

Domyślnie

Zapewniam Cię, że wśród wielu "foto-maniaków" biegających z "cyfrowymi małpami" ( wśród których wielu jednak świetnie robiących zdjęcia ) moja firma dobrze prosperuje.
    Fakt, że nie jestem artystą i tylko "technicznie" dobrze staram się wykonywać swoją pracę, ale wśród wielu powyżej opisanych, wielu jest również z duszą "artysty" i nie tylko doświadczenie, szczęście i zawód, świadczy o ich świetnie wykonywanej pracy z lekką nutką pasji, artyzmu...etc.

Wcale bym się nie obraził, lecz dumny będę, gdy jako budowlaniec niebawem się sprawdzę. Jak ktoś wykonuje pracę dobrze, mniej ważny zawód.

Odnośnie wątku, jak powyżej, subiektywnie tylko mogę "oceniać".

"Obrażanie" fotografowanych, o których Pisałeś to zbyt delikatny temat, oparty na umowie o prawa autorskie i prawach do publikacji...etc, na własne życzenie tych osób.
    Czy "ocena" osób postronnych musi świadczyć o zadowoleniu fotografowanego z utrwalonego efektu?
    Osobiście często umieszczam sentymentalnie, choć zdaję sobie sprawę, że na ".com.pl" powinno być "comercyjnie", lubię czasem zachować utrwalone chwile.

Cieszy mnie bardzo natomiast, że analog może będzie forever, że ma swoich zwolenników pasjonatów i może ( choć już cyfra, jak np. mp3-cd-winyle ) jednak nie "umrze".
    Dziękuję bardzo również, że kontrowersyjna dyskusja zmienia się nieco w moderowaną, dzięki czemu moja osoba/ strona może nie zostanie "zjedzona" ;]

Pozdrowienia załączam dla wszystkich "foto-maniaków" fotografii analogowej, jak i cyfrowch pasjonatów.
    Ostatnio edytowane przez Jakub_Luchowski ; 15-11-2008 o 16:04

Uprawnienia umieszczania postów