Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Tylko dziwnym trafem jest to forum fotograficzne i wypowiadają się fotografowe a nie ludzie dla których sa robione fotografie ślubne... Przeczysz sam sobie w swojej wypowiedzi.
    Po pierwsze to to forum fotograficznym nigdy nie bylo. TO forum uzytkownikow aparatow marki canon (ten tytul nie jest przypadkowy). A to ze znajdzie sie jeden czy drugi fotograf - to juz ich pech
    Ja wlasnie jestem typowym uzytkownikiem aparatu marki canon. Jaki tam ze mnie fotograf? Ot czasem cos sie pstryknie u cioci na imieninach albo muche w lesie.
    Nie wiem co ty tam zrozumiales z mojej wypowiedzi ale moze przeczytaj ja raz jeszcze. Powiem wecej: to ze mam aparat canona nie czyni ze mnie od razu wielkiego fotografa (troche pokory ). A idac dalej tym tropem na tym forum nie wypowiadaja sie tylko fotografowie ale rowniez ludzie dla ktorych takie zdjecia sie wykonuje. I tu znow pojawia sie moja skromna osoba - bralem slub

A juz tak na powaznie: jesli ktos wystawia sawoja galerie ze zdjeciami to chyba nie rezerwuje sobie tym samym tylko pozytywnych komentarzy. Jesli upublicznia swoje prace to musi krytyke przyjac na klate.
    Ostatnio edytowane przez tpop ; 12-09-2008 o 15:53

Uprawnienia umieszczania postów