Cytat Zamieszczone przez majku Zobacz posta
josif jak najbardziej!
ale nie spodobało mi sie ocenianie ludzi, po tym czego słuchają i skąd pochodzą.
i może warto zrozumieć że to słowo wieś w Twoim wykonaniu nie jest dobrym przykładem.
Dla mnie znaczy ono bardzo "kulturowe" która ja miastowy mogę tylko podziwiać! bo juz odchodzi a nasze miastowe ą ę z kulturą wiele nie ma wspólnego, chyba ze z tą stołową.
dla Ciebie Moneeeeeee dla mnie Jasiek ze Świeciechowa.
a fotografia jesli sprawia przyjemność ogladajacemu jest najlepszą fotografią i tym bym wyznaczał cel jej stosowania. Dopasuj i wygrasz
pzdr
Jestem ze wsi : ) serio
i WIEŚ w sensie w którym użyłem tego słowa to bezguście
choć może zamiast WSI powinienem mówić o DROBNOMIESZCZAŃSTWIE, które za komuny stawiało szklaną rybę na telewizorze a teraz chce nieestetycznych fot : )

Mam nadzieję, ze przez DOPASUJ I WYGRASZ nie rozumiesz dostosowania oferty do oczekiwań klientów, bo ja po prostu ramki na ślubnym zdjęciu, gołąbków albo tego mitycznego kolorowego bukietu na czarno biała parę młodą nie nałożę. Jak ktoś chce naszych (moich i żony) zdjęć to wie czego oczekuje i czego nie dostanie. Nie jestem geniuszem ślubnych fot jak choćby kalina, ale poniżej pewnego poziomu estetycznego nie zejdę. Miłośników estetyki rubikowej naprawdę odsyłamy do konkurencji : )