Strona 30 z 103 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OAKS Zobacz posta
    Mi tu brakuje przebiegu ciąży, no i oczywiście porodu...
    Nie popadajmy w skrajności.
    EOS + Speedlite

Coś już napisał Awatar gustaff

Domyślnie

Normalnie... mój ulubiony wątek
    5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Mogli by jeszcze dodać: Opel. Zelmer, Meble Bodzio, Okna Urzędowski, International Paper.....
    Z tymi meblami to już przegięcie...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
    To jeszcze ja dorzucę swoje znaleźne ;-)

http://www.bvf.pl/strony/galeria.htm
    Mi najbardziej podobają się teksty na takich stronach:
    "...Nasi operatorzy, fotografowie, montażyści są gwarancją wysokiej jakości naszych usług...
    ...Tak długi staż pracy oraz kwalifikacje całego zespołu w połączeniu z doskonałym wyposażeniem technicznym,
    którym dysponujemy, gwarantują najwyższy poziom świadczonych przez nas usług..."
    Ostatnio edytowane przez unicorn78 ; 13-07-2008 o 23:09 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    A nie kojarzy Wam sie to foto story z seria "podrywacze"?? czy jakos tak to szlo??
    Czy jakoś tak to szło, zboczuchu jeden. Na tym forum tylko kultura wysoka, nikt nie wie o czym ty rozmawiasz.
    Tak luźno nawiązując do tematu wątku... Czy zdarzyło Wam się (albo Waszym znajomym), że występując podczas ślubu w roli drugiego fotografa (nawet takiego samozwańczego), "strzeliliście" lepsze fotki od tego pierwszego, wywołując tym konsternację lub np. zachwyt głównych zainteresowanych? Może jakieś przykłady, porównania?
    Ostatnio edytowane przez basala ; 14-07-2008 o 00:25 Powód: Automerged Doublepost

darkon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Tak luźno nawiązując do tematu wątku... Czy zdarzyło Wam się (albo Waszym znajomym), że występując podczas ślubu w roli drugiego fotografa (nawet takiego samozwańczego), "strzeliliście" lepsze fotki od tego pierwszego, wywołując tym konsternację lub np. zachwyt głównych zainteresowanych? Może jakieś przykłady, porównania?
    Na ślubie nie, ale na komunii tak, w sumie robiłem zdjęcia tylko dla szwagierki, ale okazało się,że moje zdjęcia mają lepsze wzięcie u rodziców innych dzieci niż zdjęcia dwóch stałych fotografów w tym kościele. Gdybym wiedział, że tak będzie to przyłożyłbym się do tego aby obfotografować dokładnie wszystkie dzieci , a nie tylko te, które przy okazji były blisko kuzyna.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Z tymi meblami to już przegięcie...

Mi najbardziej podobają się teksty na takich stronach:
    "...Nasi operatorzy, fotografowie, montażyści są gwarancją wysokiej jakości naszych usług...
    ...Tak długi staż pracy oraz kwalifikacje całego zespołu w połączeniu z doskonałym wyposażeniem technicznym,
    którym dysponujemy, gwarantują najwyższy poziom świadczonych przez nas usług..."
    Lepiej uważaj bo im reklamę jeszcze robisz na forum ale majtkowa sesja i "francuz" (być może to była aluzja do randki pierwsza klasa. A to Polska właśnie...
    Mordo Ty moja !

Domyślnie

motto tych magikow od efektow specjalnych z tymi biednymi "młodymi" powinno byc - "Achtung, mam fotoszopa i nie zawaham sie go uzyc!!!"
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ta pani reklamuje swoje zdjecia jako innowacyjne spojzenie:::::http://www.pozytywnafotografia.pl/
    juz tytułowe zdjecia zacheca
    Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowask8 Zobacz posta
    Ta pani reklamuje swoje zdjecia jako innowacyjne spojzenie:::::http://www.pozytywnafotografia.pl/
    juz tytułowe zdjecia zacheca
    Rzeczywiście innowacyjne spojrzenie, czyżby daltonizm? Nie ma co, poprzeczka w wątku podnosi się coraz wyżej... (hmm, lub niżej, zależy jak na to patrzeć ;-) )
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    Rzeczywiście innowacyjne spojrzenie, czyżby daltonizm?
    eeeee, to monitor sie rozkalibrował :-)

jestem pełen podziwu... dla jej klientów :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Strona 30 z 103 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów