Normalnie... mój ulubiony wątek![]()
5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła
Z tymi meblami to już przegięcie...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mi najbardziej podobają się teksty na takich stronach:
"...Nasi operatorzy, fotografowie, montażyści są gwarancją wysokiej jakości naszych usług...
...Tak długi staż pracy oraz kwalifikacje całego zespołu w połączeniu z doskonałym wyposażeniem technicznym,
którym dysponujemy, gwarantują najwyższy poziom świadczonych przez nas usług..."
Ostatnio edytowane przez unicorn78 ; 13-07-2008 o 23:09 Powód: Automerged Doublepost
Czy jakoś tak to szło, zboczuchu jeden.Na tym forum tylko kultura wysoka, nikt nie wie o czym ty rozmawiasz.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak luźno nawiązując do tematu wątku... Czy zdarzyło Wam się (albo Waszym znajomym), że występując podczas ślubu w roli drugiego fotografa (nawet takiego samozwańczego), "strzeliliście" lepsze fotki od tego pierwszego, wywołując tym konsternację lub np. zachwyt głównych zainteresowanych? Może jakieś przykłady, porównania?
Ostatnio edytowane przez basala ; 14-07-2008 o 00:25 Powód: Automerged Doublepost
Na ślubie nie, ale na komunii tak, w sumie robiłem zdjęcia tylko dla szwagierki, ale okazało się,że moje zdjęcia mają lepsze wzięcie u rodziców innych dzieci niż zdjęcia dwóch stałych fotografów w tym kościele. Gdybym wiedział, że tak będzie to przyłożyłbym się do tego aby obfotografować dokładnie wszystkie dzieci, a nie tylko te, które przy okazji były blisko kuzyna.
motto tych magikow od efektow specjalnych z tymi biednymi "młodymi" powinno byc - "Achtung, mam fotoszopa i nie zawaham sie go uzyc!!!"
EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
www.djmal.pl
Ta pani reklamuje swoje zdjecia jako innowacyjne spojzenie:::::http://www.pozytywnafotografia.pl/
juz tytułowe zdjecia zacheca