Trzeba mieć fantazję dziadku :-D
Ale ta pierwsza para to ubrana jakos malo slubnie? Bardziej jakby po tygodniowym weselu na wsi...![]()
Mnie się podoba "obrączka" rodem z "Władcy Pierścieni". Ciekawe czy odpalił działkę Peterowi Jacksonowi za wykorzystanie tego motywu?
A skoro jesteśmy w weselnych klimatach, to myślę, że adminowie wybaczą mi mały off topic, ale muszę zaprezentować coś takiego: http://www.gratis.szczecin.pl/
Polecam zwłaszcza ścieżkę dźwiękową. Rewela![]()
Ostatnio edytowane przez sepq ; 06-01-2007 o 02:57
,
Myślałem że wielkich czerwonych ust nic nie przebije a tu ... Polska O.K. :-D
Hihi musze przyznac ze najbardziej rozbawila mnie tresc podstrony "O nas" studia WOX: "Wszystko zaczęło się od zakupu aparatu fotograficznego Praktica, ponad 25 lat temu. Późniejszy założyciel firmy wręcz nie mógł się od niego oderwać. Dzięki swej pasji szybko poznał tajniki fotografii i stał się biegły w tej sztuce." Rzeczywiscie... zaczal 25 lat temu i przez 25 lat niczego sie nie nauczylNie chwalac sie i nikomu nie ujmujac ale... lepsze zdjecia na weselach rodzinnych robilem swoim starym kompaktowym Canonem A75
Ech... niektorzy biora sie za cos o czym nie maja pojecia, a inni jeszcze za to im placa psujac robote profesjonalnym studiom. Szkoda gadac...
Canon 350D | Canon 50D | Tamron 17-50/2.8 | Canon 50/1.4 | Canon 70-200/4L | Speedlite 580EX+430EX | talia karta![]()