Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marco27 Zobacz posta
    "Starting with traditional pictures and than lots of fun and crazy ideas for pictures, trust me your friends will be shocked and impressed and you will never forget your wedding day. "
    True, true. Ten dzień, w którym para młoda zobaczy swoje zdjęcia ze ślubu... Nigdy tego nie zapomną.

Jednym słowem ubaw po pachy. I termowizjer rules! Choć pani pomarańczowa z przejedzenia marchwi również.

PS To jest myśl! Zacznijmy wyszukiwać kiczu za granicą! Na forum nie będzie żuru i obrażania się oraz podniesiemy nasze patriotyczne ego.

PPS Zainspirowany jedną z takich zagranicznych stron, gdzie można sobie wybrać styl fotograficzny, w jakim zrobione ma być wesele wymyśliłem rozwiązanie na nasz dylemat: wycinać różę, czy nie wycinać:

A niech se klient sam wybierze!

Dajemy mu dwie opcje: robimy galerię wg naszego uznania ładną lub ładną wg jego uznania. Pierwsza ma klasę, styl i w ogóle. Ale ryzykujemy, że się nie spodoba. A druga: przepełniona jest PSem. Ramki, ptaszki, wycinanki, blury, zygzaki, wiry i co tam jeszcze PS oferuje. I 2 razy droższa. W końcu trzeba wykazać się prawdziwymi umiejętnościami.

PPPS
    Jest pierwszy: http://www.cosmicphotography.co.uk/gallery/index.php

"Kosmiczna fotografia". A wg mnie fotograficzna grafomania.
    Ostatnio edytowane przez gushman ; 25-02-2009 o 19:32
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Uprawnienia umieszczania postów