Strona 89 z 96 PierwszyPierwszy ... 39798788899091 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Mieszany widok

SlawekN
    Guest

Domyślnie

Czemu zaraz tropienie ? - młodzi dodają do znajomych, a później człowiek sam klina na zdjęcie pojawiające się z ostatnio dodanych, bo miło jest poczytać fajne komenty na temat swojej pracy. To chyba normalne by podpisano prace. Jak się komuś pokazuje fajną książkę to nie zakleja się taśmą nazwiska autora, a w przypadku fot - dobrze jest podać imię i nazwisko - to kosztuje kilka ruchów palcami

Początki nałogu

Domyślnie

akurat oceny zdjęć na NK są ... gówno warte

SlawekN
    Guest

Domyślnie

josif - pisałem o komentach a nie o ocenach

Początki nałogu

Domyślnie

no to miałem na myśli komenty
    bo jakiej kupy by ktoś na NK nie powiesił to i tak wszyscy napiszą że cudne : )
    i czytanie tego może człowieka jedynie wprowadzić w błąd : )

SlawekN
    Guest

Domyślnie

Jesli ktoś traktuje komenty na NK jako wyrocznię kierunku rozwoju fotografii..... to gratuluję ;p Wydawało mi się bardzo oczywiste, że komenty na NK należy traktować z wielkim przymrużeniem oka

Początki nałogu

Domyślnie

Matko,
    nie traktuję komentów na NK jako czegokolwiek poza tym czym są, czyli poza kupą udającą wzajemne międzyludzkie kontakty.
    to ty napisałeś że "miło jest poczytać fajne komenty na temat swojej pracy"

Mnie po prostu zupełnie niemiarodajne oceny nie sprawiają przyjemności i tyle
    Skończmy to bo bez sensu pierniczymy ok? : )
    Ostatnio edytowane przez josif ; 06-03-2009 o 11:45

SlawekN
    Guest

Domyślnie

Skończmy
    Pisałem ogólnie, a nie że Ty traktujesz komenty na NK jako wyrocznię Z Twoich postów wynika przecież coś zupełnie innego

Pozdróweczka

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Panowie. Nawet nie wiecie jaką siłą marketingową są zdjęcia fotografa umieszczone w profilach klientów. Dlatego pilnujmy umieszczania podpisu. Od jednych klientów mam juz 4 kolejne wesela bo ktoś zobaczył zdjęcia na NK.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

marco27
    Guest

Domyślnie

Chodzilo mi oto jak rozwiazac sprawe przerabiania zdjec przez klientow i umieszczania ich z waszym podpisem. Jak temu zapobiec???

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie robić zdjęć.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 89 z 96 PierwszyPierwszy ... 39798788899091 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów