Ostatnio edytowane przez Tomasz1972 ; 07-01-2007 o 16:19
Hehe - ciesze sie, ze nikt nie stara sie udawac natchnionego artysty oderwanego od realiow ekonomicznych, tylko w sumie wszyscy w miare jednym glosem przyznajemy, ze jak by zaplacili, to by sie i takie cus zrobilo 8)
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Nawet jestem wyposażony w małe co nieco , na taką ewentualność , choć przez ostatnie 3 lata nie miałem pytań o takie "cuda"![]()
No i żeście spłoszyli artystęDziś zdjęć już nie ma na stronie. Jak Wam się nie podobało to wziął i zabrał, zostawiając tylko te "najlepsze"
Może jakąś petycję wystosujemy odnośnie przywrócenia tych fotek?
,
Przepraszamy... Wiemy ze jestesmy okrutni i zdusilismy taki talent w zarodku. Ale to z zawisci... Prosimy o przywrocenie zdjec!!!
D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele
Zazdrosc straszna rzecz 8)
Czyli Invidia gloriae umbra est - albo cos w tym guscie :>
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
ciekawy ten watek...ale nie wiem czy zauwazyliscie (co pozazdroscic) nie bylo zadnego FF czy BF![]()
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
BF nie bylo, ale przynajmniej wiadomo, ze wiekszosc z nas robi chaltury, lepsze czy gorsze, ale robi.
I niech nik nie zaprzeczy, ze fotka bez byle ramki wyglada lepiej niz bez niej. Kwestia ramek czy tel to juz inny temat.![]()
kurrr...teczka nie ma już zdjęćale szkoda...
Nie zdążyłem pokazać dziewczynie tych super hiper foto montażowych fotek.
No nic to... obejrzymy wieczorem jakąś inną komedie![]()
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress