Strona 101 z 103 PierwszyPierwszy ... 519199100101102103 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 001 do 1 010 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Uzależniony

Domyślnie

Robicie sobie tu żarty, a ja tak sobie myślę, że w te zdjęcia zawierają jakiś przekaz podprogowy... Przestaję na nie patrzeć.

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomba Zobacz posta
    Na razie chyba mi się to udaje bo linku do mojej strony jeszcze tu nie zaóważyłem
    TOMBA. Bo na "reklamę" to trzeba sobie "zasłóżyć"

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Jakie zdjęcia kto robi i jak je potem obrabia to jedno, a że klientom się to podoba to inna sprawa. Ludzie widzą to i mówią wow, super jak on to zrobił. Pierwszy raz jak bawiłem się PSem to też mnie to zachwyciło, ale na krótko.
    Wniosek jest taki: można odwalać straszny kicz ale do póki się sprzedaje to nie ma problemu.

Podobnie jest z muzyka disco-polo. Niby każdy się nabija, nikt nie słucha a jak jest jakiś koncert to przychodzi multum ludzi, i większość zna tekst.

Co osoba to inny gust a o gustach się ponoć nie dyskutuje. Ludzie są zadowoleni bo im się podoba, nasz artysta jest zadowolony bo dostał kasę i my jesteśmy zadowoleni bo można się pośmiać. :P

Domyślnie

U tego pana od kwiatków można się dowiedzieć także innych rzeczy
    http://www.szczekowski.pl/indexs.html
    Jestem zawodowym fotoreporterem od 20-tu lat.
    zastanawia mnie jaki taki się uchował przez 20lat?
    Intensywnie współpracuję z takimi tytułami jak „Teletydzień”, „Teleświat”, „Świat seriali”, „To i owo”, „Imperium TV”
    A zawsze zastanawiały mnie kiepskie zdjęcia w takich "gazetkach telewizyjnych"

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakek Zobacz posta
    zastanawia mnie jaki taki się uchował przez 20lat?

A zawsze zastanawiały mnie kiepskie zdjęcia w takich "gazetkach telewizyjnych"
    Już, poprawiłeś sobie humor? Malo? Zerknij do swojej galerii. Chcesz porozmawiać o poziomie technicznym? A może o swojej pomysłowości w tym fachu?

Luuuudzie,co Wam daje, że sobie poużywacie czyichś zdjęciach? Będziecie mieli lepszą samoocenę? Urośnie Wam coś?
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Już, poprawiłeś sobie humor? Malo? Zerknij do swojej galerii. Chcesz porozmawiać o poziomie technicznym? A może o swojej pomysłowości w tym fachu?

Luuuudzie,co Wam daje, że sobie poużywacie czyichś zdjęciach? Będziecie mieli lepszą samoocenę? Urośnie Wam coś?
    Coś czuję, że zbliżamy się do zamknięcia wątku, bo kolejny raz widzę wykorzystywanie go do jeżdżenia sobie po innych .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Coś czuję, że zbliżamy się do zamknięcia wątku, bo kolejny raz widzę wykorzystywanie go do jeżdżenia sobie po innych .
    Ten wątek nie powinien nawet powstać. Z założenia służył tylko do poprawiania samooceny i nabijania się z innych. Dopiero jak się dobrze przerysuje i obróci przeciw piszącym, to jest to zauważone.
    Jarek

Domyślnie

Ja jestem świadom tego, iż moje zdjęcia nie są najwyższych lotów... wiem także że nie należą jednak do najgorszych
    Właśnie dzięki takim fotografom jak ci w tej galerii mogę zaistnieć, bo wiem, że stanowię dla nich dużą konkurencję.
    W mojej okolicy są prawie tylko tacy pstrykacze, więc sądze, że nie skrzywdzę państwa młodych. No i jeszcze ceny ich usług raczej odbiegają od tego co prezentują, a ceny u mnie są raczej odzwierciedleniem tego co prezentuję.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie, no samoocenę faktycznie masz wyśrubowaną. Ale to Twoja sprawa.
    Jedna rzecz: o tym, jakich lotów są Twoje zdjęcia oceniają ludzie, którzy Ci płacą. To, czy jesteś dla kogoś konkurencją znów oceniają Ci, którzy płacą. Z pewnością nie Ty.
    Ty jesteś jak dziwka. Jak ktoś chce to nadstawiasz i to w taki sposób, w jaki chce ten płacący. Taka branża nie ma co za mocno zadzierać nosa.
    Jarek

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

I znów zaczyna robić się mało sympatycznie.
    Zamykam na tydzień lub dwa
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 101 z 103 PierwszyPierwszy ... 519199100101102103 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów